Συγκλονίζουν τα όσα είπε η Britney Spears για τον πατέρα της, απευθυνόμενη στη δικαιοσύνη και μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει μαζί του και την κακοποιητική σχέση που έχει βιώσει από εκείνον.

Την Τετάρτη το απόγευμα η ποπ σταρ εμφανίστηκε στο δικαστήριο του Λος Άντζελες, απευθυνόμενη στη δικαιοσύνη, προκειμένου να αποκτήσει ξανά τα δικαιώματα στην καριέρα και τη ζωή της και να αφαιρεθεί από τον πατέρα της η δυνατότητα να ασκεί έλεγχο πάνω στην περιουσία και τα ζητήματα της καριέρας της.

Ο Jamie Spears, ο πατέρας της γνωστής τραγουδίστριας, διαχειρίζεται νομικά τις υποθέσεις της κόρης του τα τελευταία 13 χρόνια, είναι ο μάνατζέρ της, ο οικονομικός της διαχειριστής και εκείνος που αποφασίζει για όλα κυριολεκτικά.

Είναι η πρώτη φορά που η σταρ ασχολήθηκε με τη νομική ρύθμιση, η οποία ισχύει από το 2008, όταν είχε χάσει τον έλεγχο με το αλκοόλ και τις ναρκωτικές ουσίες και ο νόμος είχε διορίσει ως κυρίαρχο της ζωής της τον πατέρα της.

Όσα είπε, όμως, η 39χρονη Britney Spears για τον πατέρα της συγκλονίζουν, αποκαλώντας τον ως κακοποιητικό πατέρα και λέγοντας «Δεν μπορούσα να παντρευτώ, ούτε επιτρεπόταν να κάνω παιδί. Είναι προσβλητικό, ντρεπόμουν. Με έχει καταστρέψει αυτό που έχω περάσει, και δεν μπορούσα να το πω ανοικτά. Δεν πίστευα ότι θα με πιστέψει κάποιος. Θεωρώ ότι είναι κακοποιητική αυτή η κηδεμονία. Έλεγα ότι είμαι καλά, δεν είμαι καλά, δεν κοιμάμαι».

Δεν θέλω να είμαι σκλάβος κανενός. Είμαι τόσο θυμωμένη που δεν μπορώ να κοιμηθώ και έχω κατάθλιψη. Θέλω τη ζωή μου πίσω. Έχουν περάσει 13 χρόνια, αρκετά. Θέλω να μπορώ να παντρευτώ και να κάνω ένα μωρό. Μου είπαν ότι δεν μπορώ να παντρευτώ, έχω μέσα μου ένα ενδομήτριο σπιράλ αλλά δεν μου επιτρέπεται να πάω στο γιατρό να το αφαιρέσω γιατί δεν θέλουν να κάνω παιδιά. Αυτή η κηδεμονία μού κάνει πολύ περισσότερο κακό παρά καλό.

«Αυτό που ζητώ είναι να έχω τα δικά μου χρήματα και να τελειώσει όλο αυτό. Και να μπορώ να πάω με τον αγαπημένο μου μια βόλτα με το αμάξι. Και ειλικρινά θέλω να έχω το δικαίωμα να κάνω μήνυση στην οικογένειά μου. Πιστεύω ειλικρινά ότι αυτή η κηδεμονία είναι κακοποιητική» είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Οι θαυμαστές της ποπ σταρ διοργάνωσαν εκστρατεία με το hashtag #FreeBritney, διαμαρτυρόμενοι για την ασυνήθιστη νομική ρύθμιση που περιορίζει την ανεξαρτησία της από το 2008.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News