Δίκη Johnny Depp- Amber Heard: Μια σημαντική εξέλιξη ανακοινώθηκε. Η δικαστής απέρριψε την πρόταση της ομάδας του ηθοποιού να απορρίψει την αντίστοιχη αγωγή της Amber Heard για δυσφήμιση.

Η πρόταση της νομικής ομάδας του Johnny Depp να απορριφθεί η αντεπίθεση της πρώην συζύγου του για συκοφαντική δυσφήμιση, απορρίφθηκε από την δικαστή.

Δίκη Johnny Depp- Amber Heard: Η κατάθεση της Ellen Barkin και ο λόγος που η Heard τον αποκαλούσε Steve

Ο Depp είχε μηνύσει την Heard, ζητώνας αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων, ισχυριζόμενος ότι τον δυσφήμησε γράφοντας ένα άρθρο του 2018 σχετικά με κατηγορίες για ενδοοικογενειακή κακοποίηση, αν και δεν τον ανέφερε ονομαστικά. Εν τω μεταξύ, η Heard κατέθεσε ανταγωγή, ζητώντας αποζημίωση 100 εκατομμυρίων δολαρίων, υποστηρίζοντας ότι ο Depp ξεκίνησε μια εκστρατεία για την απαξίωση της ίδιας και των ισχυρισμών της ως «ψεύτικους», βλάπτοντας την καριέρα και τη φήμη της.

Ο ψυχίατρος από την πλευρά της Amber Heard και η viral κατάθεση που καίει τον ηθοποιό

Δίκη Johnny Depp- Amber Heard: Τι ανακοίνωσε η δικαστής

Αφού η ομάδα της Heard συγκέντρωσε τα επιχειρήματά της, η ομάδα του Depp υποστήριξε ότι πρέπει να απορριφθεί η αντίστοιχη αγωγή της ηθοποιού. Με τους ενόρκους να μην είναι παρόντες, ο δικηγόρος του είπε ότι η βάση της ανταγωγής της Heard δεν μπορεί να συνδεθεί άμεσα με το ότι ο Depp “συμμετείχε” ή “εξουσιοδότησε” τα σχόλια εναντίον της.

Ο δικηγόρος της Heard υποστήριξε στη συνέχεια γιατί θα έπρεπε να επιτραπεί να παραμείνει η ανταγωγή.

Στη συνέχεια, η δικαστής Penney Azcarate διάβασε την απόφασή της για το θέμα, αρνούμενη την πρόταση της νομικής ομάδας του Depp.

Νωρίτερα στη δίκη, η ομάδα της Heard προσπάθησε να ζητήσει την απόρριψη της υπόθεσης του Depp εναντίον της. Η Azcarate το αρνήθηκε επίσης.

Η παράλληλη σχέση της Amber Heard με τον Elon Musk και το viral σκίτσο της δίκης

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News