Το ότι θα λείπει η Samantha απ’ το And Just Like That το γνωρίζαμε ήδη και είχαμε πενθήσει γι΄ αυτό. Αυτό που δεν ξέραμε, όμως, είναι με ποιον τρόπο ακριβώς θα δικαιολογηθεί η απουσία της στο σενάριο και εάν θα γίνονται αναφορές στο πρόσωπό της.

Προσοχή, ακολουθούν γερά spoilers!

Βλέποντας τα δύο πρώτα επεισόδια του And Just Like That μας λύθηκαν οι απορίες και η Samantha μπορεί να μην είναι εκεί αλλά πρακτικά είναι “παρούσα” ακόμα και στην κηδεία του Mr. Big.

Απ’ τα πρώτα κιόλας λεπτά του πρώτου επεισοδίου γίνεται αναφορά στην τέταρτη της παρέας, αφού ρωτάνε τις 3 φίλες σχετικά με την απουσία της. Η Carrie, η Miranda και η Charlotte εξηγούν ότι η Samantha δεν είναι πια μαζί τους, ενώ σπεύδουν να διευκρινίσουν ότι δεν πέθανε, απλώς έχει μετακομίσει στο Λονδίνο για δουλειά.

Γιατί διαλέγουμε άντρες σαν τον Mr.Big ενώ ξέρουμε ότι θα φάμε τα μούτρα μας;

Στις επόμενες σκηνές, βλέπουμε την Miranda να ρωτάει την Carrie γιατί δεν μιλάνε ποτέ για τη Samantha και πώς είναι μ’ αυτό το θέμα, με την ίδια να της εξηγεί ότι από τότε που της είπε ότι δεν θα δουλεύουν πια μαζί (σ.σ. η Carrie δηλαδή σταμάτησε να έχει την Samantha υπεύθυνη των δημοσίων σχέσεων), η Samantha αποφάσισε να την “απολύσει” από φίλη της και δεν της σηκώνει καν το τηλέφωνο.

Η απουσία της Samantha απ’ το And Just Like That και η εμφάνισή της στην κηδεία του Mr. Big

Κι ενώ νομίζαμε ότι κάπου εκεί τελείωσε κάθε αναφορά στην Samantha, τελικά η ίδια επανέρχεται και μάλιστα δηλώνει την “παρουσία” της.

Η Carrie στο δεύτερο επεισόδιο προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της και να διοργανώσει την τελετή για την κηδεία του Mr. Big και έχει ζητήσει ένα πράγμα απ’ τους υπεύθυνους: Να μην υπάρχουν λουλούδια. Όταν μπαίνει στον χώρο της τελετής, όμως, βλέπει λευκά λουλούδια πάνω στο φέρετρο και ζητάει την υπεύθυνη, η οποία της λέει ότι προτείνει να τα κρατήσουν. Η Carrie την ρωτάει από ποιον ήρθαν τα λουλούδια και εκείνη της δίνει έναν φάκελο:

Love, Samantha

Μ’ αυτό τον τρόπο η Samantha δηλώνει την παρουσία της στη σειρά και δείχνει ότι παρά τη σύγκρουσή της, δεν ξεχνάει την κάποτε κολλητή της σ’ αυτή την δύσκολη στιγμή. Η Carrie χαμογελάει και αποφασίζει πως τα λουλούδια θα μείνουν.

Μένει να δούμε εάν θα υπάρξουν κι άλλες αναφορές στο πρόσωπό της στα επόμενα επεισόδια του And Just Like That!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News