Πριν μερικές μέρες μάθαμε ότι το αγαπημένο μας ζευγάρι αρραβωνιάστηκε, αλλά δεν γνωρίζαμε πώς έκανε ο Ben Affleck πρόταση γάμου στην Jennifer Lopez! Η J.Lo. ανέβασε ένα video στο οποίο περιέγραψε τη στιγμή, τα συναισθήματά της και μας έδειξε το μονόπετρο, σε πράσινο χρώμα, αξίας 10 εκατ. δολαρίων.

Μετά από 20 χρόνια, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε ξανά και η star μας θέλησε να μοιραστεί λεπτομέρειες απ’ την βραδιά της πρότασης γάμου.

Μάλιστα, έστειλε και newsletter στους φανς της για να μιλήσει για τα συναισθήματα ευτυχίας και συγκίνησης που αισθάνεται!

Όπως αποκάλυψε, ο Ben Affleck της έδωσε το δαχτυλίδι, ενώ η ίδια βρισκόταν γυμνή στην μπανιέρα. Γονάτισε και της έκανε πρόταση γάμου, χαμογελώντας και κλαίγοντας ταυτόχρονα. Δάκρυα άρχισαν να κυλούν και στα δικά της μάγουλα, ενώ ένιωσε ότι βιώνει ό,τι πιο ρομαντικό μπορούσε να φανταστεί!

Είχες φανταστεί ποτέ ότι το μεγαλύτερο όνειρό σου θα γινόταν πραγματικότητα; Το βράδυ του Σαββάτου ενώ βρισκόμουν στο αγαπημένο μου μέρος στη γη (στο αφρόλουτρο), η όμορφη αγάπη μου γονάτισε και έκανε πρόταση γάμου. Ήμουν εντελώς απρόσεκτη και τον κοίταξα στα μάτια να χαμογελά και να κλαίει ταυτόχρονα. Προσπαθούσε σκληρά να καταλάβω το γεγονός ότι μετά από 20 χρόνια αυτό συνέβαινε ξανά. Έμεινα κυριολεκτικά άφωνη και είπα: “Είναι ναι;”. Είπα, “ΝΑΙ, φυσικά και αυτό είναι ΝΑΙ“! Χαμογελούσα και δάκρυα κυλούσαν στο πρόσωπό μου, νιώθοντας απίστευτα χαρούμενη και ολοκληρωμένη. Δεν ήταν τίποτα φανταχτερό, αλλά ήταν ό,τι πιο ρομαντικό μπορούσα να φανταστώ… απλά ένα ήσυχο βράδυ Σαββάτου στο σπίτι, δύο άνθρωποι που υπόσχονταν να είναι πάντα εκεί ο ένας για τον άλλον. Δύο πολύ τυχεροί άνθρωποι. Ποιος είχε μια δεύτερη ευκαιρία στην αληθινή αγάπη

«Το πράσινο ήταν πάντα το τυχερό μου χρώμα και τώρα, σίγουρα, θα είναι πάντα. Νιώθω τόσο τυχερή, δεν συμβαίνει συχνά να έχει δεύτερη ευκαιρία στην αληθινή αγάπη», σχολίασε δείχνοντας το πράσινο διαμάντι των, 8,5 καρατιών, το οποίο εκτιμάται ότι αξίζει 10 εκατομμύρια δολάρια.

Πώς έκανε ο Ben Affleck πρόταση γάμου στην Jennifer Lopez:

«Αισθάνομαι τόσο τυχερή, χαρούμενη και περήφανη που είμαι μαζί του»: Η Jennifer Lopez μιλά για τον Ben Affleck και λιώνει από έρωτα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News