Με την αποχώρηση ενός ακόμη μοντέλου ολοκληρώθηκε και η δεύτερη δοκιμασία του GNTM 4, ενώ το αποψινό επεισόδιο (5/10) επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις καθώς σήμερα θα απολαύσουμε το αγαπήμενο επεισόδιο όλων μας! Το makeover!

Στην χθεσινή δοκιμασία τα υποψήφια μοντέλα  κλήθηκαν να λάμψουν μπροστά στον φακό του φωτογράφου Δημήτριου Κλεάνθους ως άλλοι Rockstars που ξεσηκώνουν τα πλήθη, κάνοντας πασαρέλα 13 μέτρα πάνω από το έδαφος.

Κάποιοι Rockstars έλαμψαν ενώ κάποιοι άλλοι δεν αποθεώθηκαν από το κοινό:

Ο Ναπολέων Μήτσης ήταν αυτός που “πήρε τη δουλειά”, όπως χαρακτηριστικά λένε οι κριτές, αφού είχε την καλύτερη φωτογραφία της δοκιμασίας.

Η Στέλλα Παπαδοπούλου ανέβηκε στα 13 μέτρα της διάφανης πασαρέλας αλλά δεν κατάφερε να αποθεωθεί από τους τέσσερις κριτές, Δημήτρη Σκουλό, Άγγελο Μπράτη, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει 2η από το διαγωνισμό.  

Μαζί της στο bottom 2 βρέθηκε και η Άννα Βαλτατζή, η οποία “προσγειώθηκε” απότομα από την κορυφή στα χαμηλά, καθώς δεν πήρε καμιά ψήφο ασυλίας από τους συμπαίκτες της. Το κλίμα αρχίζει σταδιακά να αλλάζει στο σπίτι του GNTM 4 ενώ, παρά τις τελευταίες εξελίξεις, μια τετράδα αποφασίζει πως ήρθε η στιγμή να υπογραμμίσει την παρουσία της και να θέσει ψηλότερα τον πήχη του ανταγωνισμού.

Ο coach Γιώργος Καράβας διακόπτει τις πρωινές ρουτίνες των μοντέλων και τα καλεί σε ένα δοκιμαστικό διαφήμισης στο στούντιο, παρέα με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί. Τα υποψήφια μοντέλα θα πρέπει να γίνουν ευρηματικά και να πουλήσουν χρηστικά οικιακά αντικείμενα για τις ανάγκες ενός προωθητικού βίντεο. Το challenge φαίνεται πολύ πιο απλό σε κάποιους, που δείχνουν να μην έχουν πάρει στα σοβαρά ότι όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω τους!

Αυτά είναι τα Instagram accounts όσων μπήκαν στο GNTM 4

Το makeover και οι εκπλήξεις του νέου επεισοδίου:

Για τη δοκιμασία του casting τα υποψήφια μοντέλα ήταν, άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο, έτοιμα. Θα είναι όμως και για το πολυαναμενόμενο Makeover; Η στιγμή, που άλλοι τρέμουν και άλλοι ονειρεύονται, φτάνει και τα top models αφήνονται στα χέρια των hair experts, Νικόλα Βιλλιώτη και Ταξιάρχη Ζολώτα.

Τα τελικά looks -για πρώτη φορά- παραμένoυν μυστήριο, με τα ανυποψίαστα μοντέλα να χωρίζονται σε αγόρια-κορίτσια και να προσπαθούν να μαντέψουν τι συμβαίνει, καθώς ξυριστικές μηχανές, ψαλίδια και βαφές παίρνουν φωτιά! Κάποιοι δείχνουν να έχουν άρνηση και άλλοι ενθουσιασμό για τη νέα τους μοντελική ταυτότητα. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Γιώργος Καράβας βρίσκονται εκεί, τόσο για να εποπτεύσουν τη διαδικασία, όσο και για να βάλουν τάξη όταν κάποιοι «λυγίζουν» συναισθηματικά υπό το βάρος της αλλαγής.

Η στιγμή της αποκάλυψης φέρνει τα παιδιά αντιμέτωπα με το νέο τους είδωλο. Extreme ή όχι, οι επεμβάσεις στα looks έχουν σκοπό να αναδείξουν την καλύτερη εκδοχή των top18, που πλέον είναι έτοιμοι να λάμψουν όχι μόνο στο GNTM 4 αλλά και στον δύσκολο και ανταγωνιστικό χώρο του modelling.

Δες εδώ το trailer του αποψινού επεισοδίου 5/10:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News