Η Βίκυ Καγιά έδωσε συνέντευξη στο 7 Ημέρες Tv και τον Γιάννη Βίτσα και μίλησε φυσικά και για το GNTM αλλά και για τα ζευγάρια που υπάρχουν στο διάσημο σόου. Εσύ γνωρίζεις ποιο είναι το ζευγάρι για το οποίο αποκάλυψε η Βίκυ Καγιά ότι οι φήμες αληθεύουν;

Αποκάλυψε η Βίκυ Καγιά το ζευγάρι του GNTM

Στο φετινό GNTM οι διαγωνιζόμενοι είναι και αγόρια και κορίτσια, κάτι το οποίο δεν είχε συμβεί στα προηγούμενα. Είναι φυσικό να δημιουργηθεί κάποια σχέση ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους αφού είναι καθημερινά μαζί και λογικό είναι κάποια άτομα να έρθουν πιο κοντά και να δημιουργηθούν ακόμα και ειδύλλια.

Εδώ και καιρό έχουν ακουστεί διάφορες φήμες όχι για ένα αλλά για τρία ζευγάρια που υπάρχουν στο GNTM, ωστόσο μέχρι σήμερα, Σάββατο 7/11/2020, δεν είχε επιβεβαιωθεί κάποια εξ αυτών. Η Βίκυ Καγιά όμως επιβεβαίωσε στη συνέντευξη που έδωσε το ένα ζευγάρι που γνωρίζει ότι υπάρχει στο σόου και είπε χαρακτηριστικά:

Για την Μαριαγάπη και τον Αιμιλιανό το γνωρίζω, για την Μαρινέλα και τον Σήφη το ακούω πρώτη φορά. Είναι μικρά παιδιά 19 ετών, αν δεν ερωτευτούν τώρα, πότε

Και ενώ μας επιβεβαιώνει το ένα ζευγάρι, αναρωτιόμαστε αν ισχύουν και όσα έχουν ακουστεί και για ακόμα τρία και όχι δύο πλέον ζευγάρια τα οποία είναι ο Σήφης και η Μαρινέλα, ο Ανδρέας και η Λία, ο Έντουαρντ και η Ρασέλ.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News