Η πολυαγαπημένη δραματική σειρά έχει ένα μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού και έτσι όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να προβάλλεται και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα της  RealLife. Ο τρίτος κύκλος για τις Άγριες Μέλισσες πρόκειται να χαροποιήσει ιδιαίτερα το τηλεοπτικό κοινό το οποίο κάθε βδομάδα αγωνιά για τις εξελίξεις της αγαπημένης του σειράς.

Τρίτος κύκλος για τις Άγριες Μέλισσες;

Ένα μεγάλο φινάλε περιμένει την επιτυχημένη δραματική σειρά το οποίο όπως φαίνεται θα έχει 4 θανάτους! Αυτοί οι τέσσερεις θάνατοι αναμένουν να κλείσουν όλα τα ανοικτά μέτωπα και να ολοκληρώσουν την έως τώρα ιστορία, για να υπάρξει χώρος για τη νέα υπόθεση του τρίτου κύκλου.

Το περασμένο καλοκαίρι λόγω πανδημίας, οι Άγριες Μέλισσες μας είχαν κρατήσει συντροφιά μέχρι και τον Ιούλιο, κάτι που όπως όλα δείχνουν δε θα επαναληφθεί φέτος αφού όπως χαρακτηριστικά γράφει η RealLife, ο μεγάλο φινάλε θα μεταδοθεί στις αρχές Ιουνίου, ενώ οι εξελίξεις τον επόμενο ενάμιση μήνα θα είναι καταιγιστικές, καθώς συνολικά τέσσερις ήρωες της δημοφιλούς σειράς μέσα στα επόμενα επεισόδια θα πεθάνουν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δε θα υπάρξει χρονικό άλμα ετών, αλλά φυσική συνέχεια μερικών μηνών. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Άγριες Μέλισσες» θα ολοκληρωθεί κάπου στα τέλη του 1966 και ο τρίτος θα ξεκινήσει μέσα στο 1967, λίγες ημέρες πριν από το πραξικόπημα των συνταγματαρχών και την επιβολή της χούντας στη χώρα μας.

Η κόντρα ανάμεσα στις αδελφές Σταμίρη και την οικογένεια των Σεβαστών θα συνεχιστεί, αλλά αυτή τη φορά θα αποκτήσει και πολιτικό πρόσημο. Ακόμα, ενδέχεται κάποιοι από τους ήρωες να πολιτευτούν ή να αναλάβουν νέες θέσεις εξουσίας, με βάση τη νέα συνθήκη που φέρνει στο Διαφάνι η χούντα. Η προσέγγιση της ιδιαίτερα φορτισμένης περιόδου της πρόσφατης ιστορίας θα γίνει με ιδιαίτερη προσοχή από τους συγγραφείς Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη. Η χούντα δεν θα είναι απλώς το ιστορικό πλαίσιο, αλλά και ο καταλύτης της νέας ιστορίας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News