Η ηθοποιός Nicola Coughlan επιβεβαίωσε ότι το love story της Penelope και του Colin θα μας απασχολήσει στην τρίτη σεζόν του Bridgerton!

Όταν η Lady Danbury αποκάλυψε την ευαίσθητη πλευρά της Kate Sharma και μας έδωσε ένα μικρό μάθημα ζωής

Σε μια συζήτηση panel που διοργάνωσε το Netflix, η ηθοποιός που υποδύεται την Penelope είπε ότι η 3η σεζόν θα ακολουθήσει την ιστορία αγάπης της ηρωίδας που ενσαρκώνει με τον Colin.

Η 35χρονη Coughlan αποκάλυψε για πρώτη φορά επίσημα την πλοκή της τρίτης σεζόν του Bridgerton, λέγοντας:

Όπως η Lady Whistledown, κρατάω ένα μυστικό εδώ και αρκετό καιρό και μπορώ να σας επιβεβαιώσω ότι η τρίτη σεζόν είναι η ιστορία αγάπης του Colin και της Penelope. Έχω κρατήσει αυτό το μυστικό πολύ καιρό. Αυτή είναι η πρώτη φορά που το λέω

Το πιθανό ειδύλλιο της Penelope και του Colin έχει υπονοηθεί από τις αρχές της πρώτης σεζόν της σειράς. Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια δυνατή φιλία και η Penelope περιμένει με ανυπομονησία τη μέρα που ο Colin θα τη δει σαν κάτι παραπάνω από φίλη. Προς το τέλος της 2ης σεζόν, η ιδέα του να δει την Penelope με ερωτικό ενδιαφέρον μπαίνει για πρώτη φορά στο κεφάλι του Colin, αν και σε μια παρέα φίλων λέει ότι «δεν θα ονειρευόταν ποτέ να φλερτάρει την Pen».

Σημειώνεται πως το hashtag #Polin στο Twitter έχει γίνει trend, με τους φανς της σειράς να τουιτάρουν τις σκέψεις τους πάνω σ’ αυτή την πιθανή σχέση.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον πρωταγωνιστή του «Bridgerton» Jonathan Bailey – Το αγόρι που μας έχει κλέψει την καρδιά!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News