Μετά από έναν χρόνο απουσίας… η Λάουρα Νάργες επιστρέφει στο The Voice! Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ αναφέρει όλες τις πληροφορίες σχετικά με την επόμενη φάση του show, όπου θα κάνει την εμφάνισή της και η παρουσιάστρια, μεταδίδοντας το κλίμα απ’ τα παρασκήνια.

Πέρυσι, η παραγωγή είχε αποφασίσει την θέση της Λάουρας που είχε αποχωρήσει να πάρει η Χριστίνα Μπόμπα, όμως, η συγκεκριμένη επιλογή φαίνεται πως δεν άφησε πολλούς ικανοποιημένους, έτσι η πρώην ξανθιά παρουσιάστρια -καθώς πλέον είναι καστανή!- επιστρέφει στο The Voice.

Τέσσερις μεγάλοι καλλιτέχνες έρχονται στο The Voice of Greece για να προσφέρουν την πολύτιμη βοήθειά τους στους coaches στη φάση των knockouts που ξεκινούν αυτή την Κυριακή στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

Στο πλευρό της Ελεονώρας Ζουγανέλη βρίσκεται ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Πάνος Μουζουράκης υποδέχεται τον Δημήτρη Σταρόβα, η Έλενα Παπαρίζου ενώνει τις δυνάμεις της με την Τάμτα και ο Σάκης Ρουβάς έχει κοντά του τον Στέλιο Ρόκκο. Coaches και καλεσμένοι συνεργάζονται σε όλες τις πρόβες, εμφανίζονται σε μοναδικά ντουέτα και παίρνουν μαζί τις σημαντικότερες αποφάσεις. Στο πρώτο επεισόδιο των knockouts η Ελεονώρα Ζουγανέλη με τον Γιάννη Ζουγανέλη θα ερμηνεύσουν το τραγούδι «Να φυλάγεσαι».

Τα τριάντα ταλέντα που έχει ο κάθε coach στην ομάδα του ανεβαίνουν στη σκηνή σε τριάδες όμως μόνο ένας από την κάθε τριάδα θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση! Ποιοι θα τα καταφέρουν;

Μία δεύτερη ευκαιρία θα δοθεί σε ορισμένους διαγωνιζόμενους καθώς οι coaches έχουν τη δυνατότητα του steal! Μπορούν δηλαδή να «κλέψουν» ένα ταλέντο για τη δική τους ομάδα.

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχεται με τον δικό του μοναδικό τρόπο τους διαγωνιζόμενους στη σκηνή του The Voice of Greece ενώ το κλίμα από τα παρασκήνια μας μεταφέρει η Λάουρα Νάργες.   

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Tags :