Συνεχείς αποκαλύψεις κάνει ο Σάκης Τανιμανίδης τον τελευταίο καιρό. Πριν λίγες μέρες ανέβασε μια φωτογραφία με την Χριστίνα Μπόμπα, ανακοινώνοντας πως σε μερικούς μήνες θα γίνουν γονείς και περιμένουν δίδυμα. Τώρα, κάνοντας μια ανάρτηση ο Σάκης Τανιμανίδης για το Survivor, λύνει τις απορίες πολλών σχετικά με το μέλλον του στο παιχνίδι επιβίωσης.

Όλα αυτά τα χρόνια τον είχαμε συνδέσει με το Survivor, ένα παιχνίδι επιβίωσης, που γινόταν λίγο καλύτερο με την παρουσία του, τις φωνές του στα αγωνίσματα και τις πλάκες του με τις παίκτες. Ωστόσο, η εμπειρία αυτή σταματάει για τον ίδιο, αφού όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Σάκης Τανιμανίδης μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, δε θα βρίσκεται στο επόμενο Survivor. Η εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα και μάλιστα σε δίδυμα είναι πιο σημαντική για τον ίδιο και δεν θέλει να χάσει όλες τις στιγμές μέχρι και την γέννα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Έτσι λοιπόν, ο γνωστός παρουσιαστής αποφάσισε να μην συνεχίσει στο παιχνίδι επιβίωσης, ευχαριστώντας όλους τους ανθρώπους του Survivor, τους παίκτες, τον ΣΚΑΪ, τον Acun και τους τηλεθεατές.

Δες την ανάρτηση που έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης για το Survivor:

«Το Survivor ήρθε πριν λίγα χρόνια σαν κομήτης να ταράξει όλη τη χώρα και φυσικά την ίδια μου τη ζωή. Στο Survivor είδα εμένα, κι από ότι μου λένε πολλοί, είδαν σε μένα το Survivor. Η παρουσίασή του έμοιαζε σαν κάτι απολύτως φυσικό, κάτι που βγαίνει από μέσα μου. Και όπως με όλα όσα κάνω στην ζωή μου το έκανα και αυτό με όλο μου το πάθος (ίσως καμιά φορά με υπερβολικό πάθος, τις φορές που έκλεινε η φωνή μου από τις περιγραφές των αγωνισμάτων).

Οι μήνες (τα χρόνια αν τα αθροίσουμε όλα μαζί) που πέρασα στον Αγ. Δομίνικο είναι αξέχαστα και οι φίλοι που έκανα αληθινοί. ⁣Για όλα αυτά νιώθω μόνο ευγνωμοσύνη.

Η ζωή μας όμως είναι μια συνεχόμενη εξέλιξη, μια πορεία από διαφορετικά στάδια. Και το δικό μου στάδιο αυτή τη στιγμή είναι ίσως το σημαντικότερο από όλα, αφού περιμένουμε με ανυπομονησία τη γέννηση των 2 μας παιδιών. Η Χριστίνα λόγω της δίδυμης κύησης θα πρέπει να μείνει στην Ελλάδα, έτσι κι εγώ αυτήν την περίοδο προτιμώ να μείνω δίπλα στην οικογένεια μου και να μην χάσω όλες αυτές τις ανεκτίμητες στιγμές μέχρι και την γέννα.⁣

Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του Survivor, όλους τους παίκτες, τον ΣΚΑΙ, ευχαριστώ τον Acun για την εμπιστοσύνη του, και φυσικά ευχαριστώ όλους εσάς τους τηλεθεατές για την αγάπη σας…σας αγαπώ έναν έναν πραγματικά!⁣

Αντίο Survivor. 3…2…1……….⁣ #ThankYou»

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News