Αν ετοιμάζεσαι να γίνεις γονιός, σίγουρα θα έχεις πολλά πράγματα (και διάφορα άγχη) στο κεφάλι σου. Αυτή η περίοδος της ζωής σου είναι υπέροχη, αλλά παράλληλα έχει ορισμένες απαιτήσεις και χρειάζεται οργάνωση! Ένα απ’ τα πράγματα που πρέπει να κανονιστούν είναι φυσικά το δωμάτιο για το μωρό! Όμως, με τόσες πολλές ιδέες διακόσμησης για το βρεφικό δωμάτιο που υπάρχουν εκεί έξω, πώς θα ξεχωρίσεις το στιλ που σου αρέσει;

Εμείς συγκεντρώσαμε μερικές δικές μας επιλογές, έχοντας έμπνευση απ’ το αγαπημένο μας Pinterest και στις παρουσιάζουμε!

Αρχικά, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα: Το πιο σημαντικό σ΄ένα βρεφικό δωμάτιο είναι να είναι βολικό, πρακτικό και λειτουργικό για τους γονείς και το μωρό. Όλοι θέλουμε να έχουμε ένα δωμάτιο για το μωρό που να ταιριάζει με την αισθητική του υπόλοιπου σπιτιού, αλλά μην μπεις στον πειρασμό να αγοράσεις πράγματα που δεν σε βολεύουν μόνο και μόνο επειδή είναι όμορφα!

Οι πιο ωραίες ιδέες από το Instagram για την ανακαίνιση του παιδικού δωματίου

Συμβουλή νούμερο 2: Ξέφυγε απ’ τις στερεοτυπικές αντιλήψεις που λένε ότι εάν είναι κοριτσάκι, πρέπει να έχει παντού ροζ το δωμάτιο κι αν είναι αγοράκι, παντού μπλε. Αυτές οι απόψεις είναι πια ξεπερασμένες και δεν έχουν καμία θέση στη σύγχρονη κοινωνία και οικογένεια!

Εμπιστεύσου το ένστικτο και το γούστο σου, πάρε απόψεις σχετικά με τα όσα θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει το βρεφικό δωμάτιο και δημιούργησέ το με αγάπη, όπως το έχεις φανταστεί!

Υπέροχες ιδέες διακόσμησης για το βρεφικό δωμάτιο

Όλες οι ιδέες που θα δεις παρακάτω έχουν μια μίνιμαλ αισθητική, είναι σε αποχρώσεις που μπορούν να ταιριάξουν σ’ όλους και συνήθως πρωταγωνιστεί το ξύλο ή/κι ένα ακόμα χρώμα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News