Είναι γεγονός! Τα Φιλαράκια επέστρεψαν στο Netflix κι εμείς δεν μπορούμε να σταματήσουμε να τσιρίζουμε! Πόση χαρά, δηλαδή, μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος σε μία μέρα;

Για να έχεις ανοίξει το συγκεκριμένο άρθρο, πάει να πει ότι είσαι ένας από τους εκατομμύρια Έλληνες που είχαν πέσει σε κατάθλιψη στα τέλη του περασμένου Μαΐου, όταν το Netflix αναγκάστηκε να αφαιρέσει τη δημοφιλή σειρά από την πλατφόρμα της, καθώς τα δικαιώματά της ανήκουν στη Warner Bros., η οποία σχεδίαζε να λανσάρει το HBO Max στην Ελλάδα έως το τέλος του 2022.

Τι συνέβη, όμως, και τα Φιλαράκια επέστρεψαν στο Netflix;

Με ποιον χαρακτήρα απ’ τα “Φιλαράκια” ταιριάζεις περισσότερο;

Φιλαράκια – Netflix: Το μεγάλο comeback!

Η συγχώνευση της Warner Bros. με την Discovery, Inc. έφερε τα πάνω κάτω σε αυτά τα σχέδια. Συγκεκριμένα, η νεοσύστατη εταιρία σχεδιάζει να ενώσει τις συνδρομητικές υπηρεσίες HBO Max και Discovery+ και έτσι το ντεμπούτο του HBO Max στην Ελλάδα, την Ισλανδία, την Τουρκία και τις υπόλοιπες χώρες όπου αναμενόταν στο τέλος της χρονιάς ακυρώθηκε. Αντιθέτως, στην Ελλάδα θα έρθει απευθείας η νέα κοινή συνδρομητική υπηρεσία του Warner Bros Discovery, όταν αυτή κάνει το ντεμπούτο της.

Ήρθε η ώρα να μάθεις την συνταγή για γαλοπούλα της Monica από “Τα Φιλαράκια” – Το βιβλίο μαγειρικής της σειράς μόλις κυκλοφόρησε στην Ελλάδα!

Με πολύ απλά λόγια, με την άφιξη του HBO Max στην Ελλάδα να παίρνει αναβολή επ’ αόριστον, δεν υπάρχει πλέον πρόβλημα με τα δικαιώματα της αγαπημένης μας σειράς.

Δεκαεφτά χρόνια μετά και Τα Φιλαράκια δεν σταματούν να “περνούν” μηνύματα

Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Ότι μπορείς και πάλι να καείς με τις ώρες μπροστά από την τηλεόρασή σου, αγκαλιά με το οικογενειακό σου παγωτό, βλέποντας την αγαπημένη σου σειρά!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News