Έχουμε ημερομηνία! Το sequel του Joker έρχεται μέσα στο 2024 κι αυτή είναι η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας που ανακοινώθηκε!

Ο Joaquin Phoenix επιστρέφει στον ρόλο, στον οποίο αποθεώθηκε, στις 4 Οκτωβρίου 2024.

Τον Ιούνιο είχε ανακοινωθεί ο τίτλος της νέας ταινίας, που είναι «Joker: Folie à Deux». Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο τίτλος θα μπορούσε να σημαίνει την εμφάνιση της συνεργάτιδας του Joker, Harley Quinn.

Η πρώτη ταινία είχε κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες την ίδια μέρα το 2019 και η Warner Bros. ελπίζει πως και το sequel θα έχει την ανάλογη απήχηση.

Θυμίζουμε ότι η πρώτη ταινία είχε γίνει η πρώτη R rated στην ιστορία που κέρδισε πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Οι πληροφορίες απ’ το Deadline αναφέρουν πως η παραγωγή του Joker: Folie à Deux θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο.

Πηγές αναφέρουν πως μεγάλο μέρος της συνέχειας του Joker διαδραματίζεται μέσα στο άσυλο Arkham, όμως, προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα.

Λίγα λόγια για τον χαρακτήρα

Ο Joker που υποδύεται ο Joaquin Phoenix είναι ένας αποτυχημένος κωμικός, ο οποίος στρέφεται σε μια ζωή εγκληματικότητας και χάους στη Γκόθαμ Σίτυ. Είναι ένας άνθρωπος που αντιμετωπίζει την σκληρότητα και την απόλυτη περιφρόνηση της κοινωνίας, ταυτόχρονα με την αδιαφορία ενός συστήματος που του επιτρέπει να περνά από την ευαλωτότητα στην καταστροφή. Πάντα μόνος ανάμεσα στο πλήθος, αναζητά να συνδεθεί.

Καθώς περιφέρεται στην εχθρική Γκόθαμ, φοράει δύο μάσκες. Τη μία τη βάφει ο ίδιος στο πρόσωπο του καθώς δουλεύει ως κλόουν το πρωί και ως stand up κωμικός τα βράδια. Τη δεύτερη δεν μπορεί να τη βγάλει ποτέ. Είναι η μεταμφίεση που κρύβει τη μάταιη προσπάθεια του να γίνει μέρος του κόσμου γύρω του, και όχι απλώς ένας καταπατημένος άντρας. Πολύ γρήγορα συνειδητοποιεί ότι ο περίγελος είναι ο ίδιος, και όχι αυτά που λέει ή κάνει. Το ανεξέλεγκτο γέλιο του, που ξεσπά τις λάθος στιγμές, αποδεικνύει ότι αδυνατεί να συντονιστεί με το κοινό του. Και όσο προσπαθεί να ελέγξει την κατάσταση, τόσο περισσότερο γελοιοποιείται και αφήνει τον εαυτό του εκτεθειμένο, ακόμα και σε περιστατικά βίας.

Όσα μας έμαθε η σχέση του Joaquin Phoenix για την αγάπη!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News