Το δικαστήριο του Λος Άντζελες έδωσε τέλος στην κηδεμονία Britney Spears που είχε δημιουργήσει ο πατέρας της το 2008 με ισχύ μέχρι και σήμερα. Θαυμαστές είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστήριο του Λος Άντζελες για να υποστηρίξουν την τραγουδίστρια, η οποία είχε ξεκινήσει νωρίτερα φέτος έναν μεγάλο αγώνα για να αποδεσμευτεί από την κηδεμονία την οποία η ίδια είχε περιγράψει ως καταχρηστική.

Οριστικό τέλος στην κηδεμονία της Britney Spears, η οποία πετάει στα σύννεφα (κυριολεκτικά) μετά την απόφαση του δικαστηρίου

Ο πατέρας της Jame είπε νωρίτερα ότι ήταν “απαραίτητο”, αλλά συμφώνησε ότι ήταν καιρός “να ξαναπάρει τον έλεγχο της ζωής της”. “Η ζωή της ήταν κατεστραμμένη και βρισκόταν σε σωματική, συναισθηματική, ψυχική και οικονομική διάλυση”, δήλωσαν οι δικηγόροι που εκπροσωπούσαν τον Jame Spears σε προηγούμενες καταθέσεις στο δικαστήριο.

Η κηδεμονία είχε εξουσία στα οικονομικά της και στις αποφάσεις της σταδιοδρομίας της καθώς και σε σημαντικά προσωπικά ζητήματα. Η δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Κομητείας του Λος Άντζελες, Brenda Penny, αποφάνθηκε υπέρ του αιτήματος της τραγουδίστριας να τερματιστεί η κηδεμονία, σε κάτι που δεν αντιτάχθηκε κανένα από τα εμπλεκόμενα μέρη.

“Νομίζω ότι θα κλάψω”, είπε στους 35 εκατομμύρια followers της στο Instagram η Britney Spears. Οι φίλοι της τραγουδίστριας έδειξαν επίσης ανακουφισμένοι από την απόφαση. Η διάσημη περσόνα και επιχειρηματίας Paris Hilton έγραψε στο Twitter ότι “η στιγμή έχει καθυστερήσει τόσο πολύ”, προσθέτοντας: “Οι καλύτερες μέρες σου δεν έχουν έρθει ακόμα!”.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News