Η Πόπη Τσαπανίδου γίνεται μέλος της οικογένειας του OPEN και αναλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Ο τηλεοπτικός σταθμός ανακοίνωσε, σήμερα 17/8, την έναρξη της συνεργασίας του με τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια.

Τσαπανίδου στο OPEN: Η ανακοίνωση του καναλιού

“Το OPEN καλωσορίζει στην τηλεοπτική του οικογένεια την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία αναλαμβάνει τη θέση της παρουσιάστριας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων. Η μακρά και επιτυχημένη πορεία της στη δημοσιογραφία και τις τηλεοπτικές παραγωγές αποτελούν εγγύηση για την περαιτέρω ενίσχυση του ενημερωτικού τομέα του Ανοικτού Καναλιού.

Από το μάχιμο ελεύθερο ρεπορτάζ, τις έρευνες και τις ανταποκρίσεις στα πολεμικά μέτωπα, έως τις ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων, η Πόπη Τσαπανίδου έχει δώσει πάντα στίγμα εγκυρότητας, ήθους, ποιότητας και ανθρωπιάς”.

Στην καριέρα της ως δημοσιογράφος, η Πόπη Τσαπανίδου έχει περάσει με μεγάλη επιτυχία από διάφορα πόστα στη ραδιοτηλεόραση και τις εφημερίδες. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκπομπές ενημερωτικού αλλά και ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Μετά από αρκετούς μήνες αποχής, επέστρεψε στην τηλεόραση, την προηγούμενη χρονιά, ως σχολιάστρια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τώρα κάνει ένα νέο ξεκίνημα στο OPEN.

Εμείς, η ομάδα του iPop, ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας στην δική μας Πόπη Τσαπανίδου καλή αρχή με πολλές επιτυχίες!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News