Τα τελευταία χρόνια η Disney κυκλοφορεί animation- διαμάντια και ανάμεσα σε αυτά αναμένεται να μπει και η ταινία Encanto. Μάλιστα, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer που μας δίνει μια γεύση!

Η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων έχει το πρώτο της σύντομο trailer μέσα απ’ το οποίο αποκαλύπτονται περισσότερες πληροφορίες για το πολύχρωμο μαγικό σπίτι της πρωταγωνιστικής οικογένειας!

Η ταινία Encanto ακολουθεί τη ζωή της οικογένειας Madrigal, ενώ η τοποθεσία όπου διαδραματίζονται όλα είναι ένα μαγευτικό χωριό στα βουνά της Κολομβίας.

Η αψεγάδιαστη τελειότητα και τα λάθος πρότυπα στις ταινίες της Disney

Όλα τα μέλη της οικογένειας έχουν μαγικές ικανότητες, εκτός από την Mirabel. Όμως, όταν έρχεται κάτι να απειλήσει τη μαγεία τους, αποδεικνύεται ότι η Mirabel μπορεί να είναι η μόνη που θα μπορούσε να τη σώσει.

Ταινία Encanto της Disney: Η υπόθεση

Μια ευτυχισμένη, ασυνήθιστη οικογένεια, η οικογένεια των Madrigal ζει, κρυμμένη στα βουνά της Κολομβίας, σε ένα μαγικό σπίτι, σε μια γεμάτη ζωή πόλη, σε ένα φανταστικό μέρος που λέγεται Encanto. Η μαγεία αυτή του Encanto έχει ως αποτέλεσμα, όλα τα παιδιά στην οικογένεια να είναι ευλογημένα καθένα και με ένα μοναδικό μαγικό δώρο.…Όλα εκτός από ένα, την Mirabel. Μια μέρα, όμως, η Mirabel ανακαλύπτει πως η μαγεία της οικογένειάς της βρίσκεται σε κίνδυνο και αποφασίζει πως εκείνη, η μόνη Madrigal που δεν έχει κάποιο μαγικό χάρισμα, μπορεί να είναι η μοναδική ελπίδα σωτηρίας για την ιδιαίτερη οικογένειά της.

Το Encanto φέρει την σκηνοθετική υπογραφία των Bryon Howard και Jared Bush και είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες στις 25 Νοεμβρίου από τη Feelgood Entertainment.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Tags :