Το διεθνούς φήμης μοντέλο, που έχει μιλήσει ανοιχτά για τις σεξουαλικές προτιμήσεις της, είναι η πρωταγωνίστρια στο ντοκιμαντέρ του BBC με τίτλο «Planet Sex». Η ίδια μάλιστα συμφώνησε να συμμετάσχει στο πλαίσιο μιας έρευνας για το «χάσμα κορύφωσης μεταξύ των δύο φύλων», δηλώνοντας ότι οι άνδρες δεν έχουν τα «σωστά εργαλεία» για να ικανοποιήσουν σεξουαλικά μια γυναίκα.

Cara Delevingne ντοκιμαντέρ: Η εξομολόγησή της για την πάλη με την ταυτότητα φύλου

Μιλώντας στο πρώτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ της στο BBC «Planet Sex with Cara Delevingne», το οποίο έκανε πρεμιέρα την 1 Δεκεμβρίου, το γνωστό supermodel μίλησε για το «χάσμα του οργασμού», σύμφωνα με το οποίο το 95 τοις εκατό των στρέιτ ανδρών έχουν οργασμό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, αλλά μόνο το 65 τοις εκατό των στρέιτ γυναικών κορυφώνει.

«Νιώθω ότι γενικά οι άνδρες δεν είναι εξοπλισμένοι με τα κατάλληλα εργαλεία για να μπορούν να χειριστούν τις γυναίκες, ειδικά σεξουαλικά», δήλωσε η Delevingne στο ντοκιμαντέρ της.

Η 30χρονη συνέχισε: «Για μένα, οι πρώτες ιδέες που διδάχτηκα ποτέ για το σεξ ήταν άντρας συν γυναίκα, πέος και κόλπος ισοδυναμεί με οργασμό. Δεν θέλω να ασχοληθώ με την τέχνη του να κάνεις μια γυναίκα να έρθει σε οργασμό, αλλά είναι πολύ πιο περίπλοκο και πολύ πιο διασκεδαστικό».

Η Cara Delevingne κυκλοφόρησε την δική της σειρά sex toys και μιλά για την σημασία της αυτοϊκανοποίησης

Νωρίτερα στο επεισόδιο, η ίδια συμμετείχε σε επιστημονική έρευνα από γερμανικό πανεπιστήμιο, κατά τη διάρκεια της οποίας αυνανίστηκε για 10 λεπτά ενώ της έπαιρναν αίμα.

«Είχα μερικές περίεργες σεξουαλικές εμπειρίες στη ζωή μου, αλλά αυτή είναι σίγουρα η top», είπε. Το supermodel παραδέχτηκε ότι η συμμετοχή ήταν ένα από τα πιο «γενναία» πράγματα που είχε κάνει ποτέ. Και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το έκανα».

Η Delevingne αποκάλυψε επίσης στη σειρά ότι αγωνίστηκε με την ταυτότητα φύλου της καθώς μεγάλωνε. «Δεν μπορούσα να μιλήσω σε κανέναν για αυτό», λέει στο ντοκιμαντέρ. «Είχα πολλή εσωτερικευμένη ομοφοβία και ντροπή. Νόμιζα ότι ήμουν ανώμαλη. Ξέρω ότι δεν πρέπει να νιώθω ντροπή, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι υπάρχουν ψυχές σαν εμένα σε όλο τον κόσμο».

Αναλογιζόμενη μάλιστα τη σειρά, το supermodel παραδέχτηκε ότι το ντοκιμαντέρ «Planet Sex με την Cara Delevingne» άλλαξε τη ζωή της. «Τώρα είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Νιώθω πραγματικά, πολύ περήφανη για αυτό που δημιουργήσαμε», είπε.

Η Cara Delevingne λέει ότι έχει κατάθλιψη μέσα από συναισθηματικά Tweets

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News