Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε! Το makeover στο GNTM 3 είναι γεγονός και θα το παρακολουθήσουμε το βράδυ της Τρίτης. Μετά το πρώτο ξεσκαρτάρισμα στους παίκτες, αυτοί που έχουν μείνει θα πρέπει να ξεχάσουν την παλιά τους εμφάνιση και να αφεθούν στα έμπειρα χέρια του Βασίλη Διαμαντόπουλου και της ομάδας του προκειμένου να αλλάξουν το look τους.

Η πρώτη “ρωγμή”, στο μονοπώλιο των αγοριών στον διαγωνισμό, έγινε με την αποχώρηση του Παναγιώτη Πέτσα και τα κορίτσια δείχνουν να επιστρέφουν δυναμικά στη διεκδίκηση του τίτλου του GNTM 3!

O Ανδρέας Αθανασόπουλος, ήταν αυτός που “πήρε τη δουλειά”, όπως χαρακτηριστικά λένε οι κριτές, για τον καλύτερο ή την καλύτερη της δοκιμασίας.

Απόψε, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Γιώργος Καράβας, επισκέπτονται το σπίτι του GNTM 3 για μια δοκιμασία επιβράβευσης, που σκοπό έχει να βοηθήσει τα παιδιά να απελευθερωθούν και να “τσαλακωθούν”.

Η δοκιμασία με έντομα δυσκόλεψε τους διαγωνιζόμενους και απογοήτευσε τους κριτές. Τα αιχμηρά σχόλια και το μοντέλο που αποχώρησε από το GNTM

Με έμπνευση από τις ταινίες “Risky Business” και “Striptease”, τα μοντέλα καλούνται να μεταμορφωθούν σε νέους Tom Cruise και  Demy Moore αντίστοιχα, δείχνοντας τις χορευτικές τους ικανότητες. O νικητής της δοκιμασίας θα έχει ένα δυνατό πλεονέκτημα, που θα καθορίσει τις επόμενες εξελίξεις.

Έφτασε η ώρα του makeover στο GNTM 3

Η πρόοδος έρχεται μέσα από την αλλαγή και η πολυαναμενόμενη στιγμή του Makeover έφτασε! Οι διαγωνιζόμενοι θα αφεθούν στα έμπειρα χέρια του Βασίλη Διαμαντόπουλου και της ομάδας του, για να αποκτήσουν το τελικό model look, που θα απογειώσει την εικόνα τους.

Τον αρχικό ενθουσιασμό γρήγορα θα διαδεχθούν τα δάκρυα, η αμφιβολία και οι αντιρρήσεις. Για κάποιους η αλλαγή θα είναι εντυπωσιακή και δύσκολα αποδεκτή αλλά ένα top model οφείλει να έχει ταυτότητα. Να είναι σύγχρονο και επίκαιρο. Και όπως τονίζει η Βίκυ Καγιά “οι μεγάλες αλλαγές φέρνουν και τις μεγάλες ευκαιρίες στη ζωή”.

Στο τέλος της ημέρας, όλοι θα πρέπει να αποδεχθούν την ανανεωμένη εικόνα τους, αν δεν θέλουν να “ψαλιδίσουν” την πορεία τους στο GNTM 3!

Θυμήσου όσα είχαν γίνει στο makeover πέρυσι!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News