Βρες μου χειρότερο πράγμα από το να ετοιμάζεσαι να φύγεις από το σπίτι και ένας λεκές από κραγιόν επάνω στο ρούχο να σου χαλάει τα σχέδια. Σίγουρα τα επόμενα λεπτά έχεις νεύρα και θες να ουρλιάξεις από αγανάκτηση, αλλά ψυχραιμία! Για άλλη μια φορά σου έχω τη λύση και πίστεψέ με, είναι αποτελεσματική!

Τι να κάνεις όταν λερωθείς με λεκέ από κραγιόν στα ρούχα σου;

Δοκίμασε το κραγιόν που θέλεις μέσω… Instagram πριν το αγοράσεις!

Αρχικά αν λερωθείς με κραγιόν, μη χρησιμοποιήσεις χαρτοπετσέτες, μαντηλάκια καθαρισμού ή μαγειρική σόδα για να διώξεις τον λεκέ. Όλα αυτά μπορούν να κάνουν χειρότερη την λερωμένη επιφάνεια και να γεμίσουν λευκά χνούδια και στίγματα το ρούχο σου. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αγνοήσεις προσωρινά τον λεκέ μέχρι να στεγνώσει.

Τόσα χρόνια βάζεις κραγιόν εντελώς λάθος! Οι συμβουλές που χρειάζεσαι για ένα τέλειο και σταθερό αποτέλεσμα

Η λύση είναι μέσα στο σπίτι σου! Ακριβώς όπως και άλλοι λεκέδες, μερικά οικιακά προϊόντα μπορούν γρήγορα να διώξουν λεκέδες που δεν έχεις φανταστεί! Αφού στεγνώσει ο λεκές το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις λίγο υγρό πιάτων! Άφησέ το να μείνει λίγα λεπτά και στη συνέχεια χρησιμοποίησε μια οδοντόβουρτσα για να το τρίψεις. Πόσο πιο απλό;

Για να σε διευκολύνω, όμως, ακόμα περισσότερο και να σου λύσω τα χέρια, παρακολούθησε το παρακάτω video με την αναλυτική διαδικασία:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News