Τα spoiler για τις Άγριες Μέλισσες διαδέχτηκαν το ένα το άλλο αυτή τη φορά και εμείς ακόμα προσπαθούμε να συντονιστούμε! Η πλοκή, οι εξελίξεις, οι ερμηνείες και η κινηματογραφική αισθητική είναι αυτά που έχουν κάνει τόσο εμάς όσο και το τηλεοπτικό κοινό να αδημονούμε για τα επόμενα επεισόδια!

Δυνατά τα spoiler για τις Άγριες Μέλισσες

Σύμφωνα µε το ρεπορτάζ του περιοδικού MYtv και της Σοφίας Τσίρκα, οι εξελίξεις πρόκειται να έρχονται από εκεί που δε το περιμένεις, αν και τώρα μάλλον θα το περιμένεις! Η Ελένη αφήνεται ελεύθερη με υπουργική απόφαση και η Δρόσω αποφασίζει να παντρευτεί τον Τάκη. Λίγο παραδίπλα οι Σεβαστοί ανησυχούν µε την πολύωρη εξαφάνιση του Κωνσταντή και η Ανέτ αντικρίζει τον πατέρα του Μελέτη, τον άντρα που της στιγμάτισε τη ζωή. 

Η επιστροφή της Ανέτ στο Διαφάνι θα φέρει χαρές αλλά και αναταράξεις αφού η Πηνελόπη ανακαλύπτει για τον Μελέτη ότι στο Παρίσι περνούσε χρόνο µε τη Ζορζέτ και έτσι αποφασίζει να δώσει μία ευκαιρία στον Αλέξη. Ο Αλέξης εντωμεταξύ μπαίνει στο σπίτι των Σεβαστών και ζητά σε γάμο την Πηνελόπη αφήνοντας του όλους με ανοιχτό το στόμα.

Η Ανέτ πρόκειται να συναντήσει τον Σωκράτη Θέµελη, τον πεθερό του Κωνσταντή, ο οποίος τη βίασε και την άφησε έγκυο αλλάζοντας της τη ζωή. Η Δρόσω θα δεχτεί τη δεύτερη πρόταση γάμου που θα της κάνει ο Τάκης και όλα αυτά αφού η Ελένη δέχεται το πιο ανέλπιστο δώρο από τον Πεσµατζή, την ελευθερία της.

Τέλος, ο Κωνσταντής κρυφά από όλους πηγαίνει να ξαναβρεί τη Δρόσω και προκειμένου να την πείσει να γυρίσει στο Διαφάνι της λέει τα νέα της Ελένης.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News