Η δημοπρασία για την Ιωάννα Παλιοσπύρου και συγκεκριμένα για την ενίχυση του αγώνα της για αποκατάσταση αποτελεί μια κίνηση αγάπης και αλληλεγγύης!

Τσιτσιπάς, Γκάλης, Μπουρούσης, Παππάς θέτουν σε δημοπρασία ιδιαίτερα προσωπικά τους αντικείμενα, για να σταθούν έμπρακτα στο πλευρό της Ιωάννας και να τη βοηθήσουν στη μάχη της.

Κορυφαίοι αθλητές προσφέρουν συμβολικά τους αντικείμενα, τα οποία διατίθενται σε πώληση από την φιλανθρωπική οργάνωση Charity Idols που έχει έδρα τα Χανιά και αναλαμβάνει συχνά τέτοιου είδους πρωτοβουλίες για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η δημοπρασία για την ενίσχυση της Ιωάννας Παλιοσπύρου θα διαρκέσει δυο εβδομάδες με ημερομηνία έναρξης την Δευτέρα 15 Νοεμβρίου. 

Τι αντικείμενα περιλαμβάνονται στη δημοπρασία για την Ιωάννα Παλιοσπύρου;

Μεταξύ άλλων, δημοπρατείται η φανέλα του Γιάννη Μπουρούση και το βραβείο του MVP του Ισπανικού πρωταθλήματος 2015-2016, η φανέλα του Νίκου Παππά τόσο με τον Παναθηναϊκό όσο και με την ΑΕΚ, μια ρακέτα με την υπογραφή του Στέφανου Τσιτσιπά, μια μπάλα υπογεγραμμένη από τον Μπάνε Πρέλεβιτς, μια μπάλα με την υπογραφή του Νίκου Γκάλη αλλά και εμφανίσεις των ομάδων μπάσκετ Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΑΕΚ με τις υπογραφές όλων των παικτών.

Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανό μας – Δώρισέ το και σώσε την ζωή ανθρώπων που υποφέρουν από εγκαύματα

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News