Έφτασε αυτή η στιγμή! Η στιγμή που ανοίγεις την πόρτα στο νέο σου φοιτητικό σπίτι, παίρνεις μια βαθιά ανάσα και σκέφτεσαι πώς θα το διακοσμήσεις ώστε να σε εκφράζει και να σε βολεύει γιατί τα επόμενα χρόνια που έρχονται, θα είναι περιλαμβάνουν τα πάντα μέσα! Έρχονται μέρες που θα κρύβουν μέσα τους ατελείωτες ώρες διαβάσματος, γέλια, ξενύχτια μέχρι το πρωί, έρωτες και φιλίες που θα κρατήσουν για πάντα! Σου υπόσχομαι ότι θα είναι τα καλύτερα χρόνια της ζωής σου και η διακόσμηση που θα επιλέξεις, φυσικά, πρέπει να είναι ανάλογη και η IKEA έχει προνοήσει γι’ αυτό.

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, με αφορμή την έναρξη της ακαδημαϊκής χρονιάς, προτείνει έπιπλα, διακοσμητικά είδη και αξεσουάρ για τον ιδανικό φοιτητικό χώρο με σκοπό ο φοιτητής να ισορροπεί εργασία, ξεκούραση και διασκέδαση. Ο φοιτητικός χώρος, είτε είναι σπίτι είτε φοιτητική εστία, πρέπει να είναι ένας χώρος λειτουργικός που θα καλύπτει τις διαφορετικές ανάγκες ενός φοιτητή από το πρωί μέχρι το βράδυ, αναδεικνύοντας την προσωπικότητά του.

διακόσμηση φοιτητικού σπιτιού

Αγαπητό ημερολόγιο: Πρώτες μέρες φοιτήτρια μακριά από το σπίτι μου

Διακόσμηση φοιτητικού σπιτιού: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Μέσα από μια πληθώρα επιλογών, μπορείς να διαλέξεις τα πιο λειτουργικά προϊόντα για τον χώρο σου για να τον αξιοποιήσουν καλύτερα ακόμα κι αν είναι πολύ μικρός. Μερικές από τις επιλογές είναι ο διθέσιος καναπές- κρεβάτι LYCKSELE HÅVET ή το κρεβάτι σοφίτα VITVAL που έχουν διπλή χρήση και είναι ιδανικά για εξοικονόμηση χώρου αλλά και το ντουλάπι TROTTEN που είναι μια βολική λύση για να διαχωριστεί το σαλόνι με τον υπόλοιπο χώρο, εκμεταλλευόμενοι τα ράφια και τον πίνακα ανακοινώσεων που έχει. Το παραβάν VARHAUG είναι ακόμα μία πρόταση για να χωριστούν οι χώροι και να υπάρχει απομόνωση όταν χρειάζεται. Όσον αφορά στο πολύωρο διάβασμα, η επιλογή είναι είτε ένα κλασσικό γραφείο όπως το VEBJÖRN, είτε  ένα γραφείο όρθιας θέσης όπως το TROTTEN.

διακόσμηση φοιτητικού σπιτιού

Μια χρωματιστή πινελιά στον χώρο μπορεί να δοθεί με τα καλύμματα μαξιλαριού SANELA ενώ τα ράφια τοίχου BURHULT/SIBBHULT και ο πίνακας αποθήκευσης SNICKRA βοηθούν στην καλύτερη τάξη των μικροαντικειμένων. 

διακόσμηση φοιτητικού σπιτιού

9+1 συμβουλές για να νοικιάσεις το καλύτερο φοιτητικό σπίτι

Τα καλά νέα συνεχίζονται, αφού φέτος η ΙΚΕΑ και ο Κωτσόβολος ενώνουν τις δυνάμεις τους και κάνουν πιο εύκολη την καθημερινή ζωή στο σπίτι των φοιτητών που ετοιμάζονται αυτή την περίοδο να φτιάξουν τον πρώτο τους προσωπικό  χώρο, όπως ακριβώς τον ονειρεύονται. Όλοι οι φοιτητές που πραγματοποιούν αγορές από τα καταστήματα ΙΚΕΑ μέχρι τις 2 Οκτωβρίου έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν, με αγορές προϊόντων ΙΚΕΑ 650€ και πάνω 100€ κουπόνι αγορών ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ και από 350€ έως 650€ κουπόνι 50€.

διακόσμηση φοιτητικού σπιτιού

Μάθε περισσότερα στο IKEA.gr.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News