Μετά από μια δύσκολη κι αγχωτική δοκιμασία, αποχώρησε απ’ το MasterChef ο Αλέξανδρος, ο οποίος, όπως χαρακτηριστικά σχολίασε ο Σωτήρης Κοντιζάς, δεν πίστεψε στον εαυτό του και γι’ αυτό δεν έδωσε το 100%.

Μετά το Τεστ Δημιουργικότητας ανά ζευγάρια, οι κριτές κάλεσαν μπροστά τις καλύτερες προσπάθειες και στη συνέχεια τις χειρότερες.

Τη νίκη πήραν με άνεση η Μαρίνα και η Κωνσταντίνα, οι οποίες είχαν το καλύτερο αποτέλεσμα από κοινού, ενώ οι κριτές είπαν πως το καλύτερο πιάτο που δοκίμασαν ήταν εκείνο της Μαργαρίτας, όμως, λόγω του ότι η προσπάθεια του Νίκου δεν ήταν πολύ καλή, το ζευγάρι δεν μπόρεσε να μπει ανάμεσα στις καλύτερες κοινές προσπάθειες.

Ανάμεσα σε Μαρίνα και Κωνσταντίνα, η πρώτη πήρε τη νίκη και κέρδισε την κάρτα ασυλίας μαζί το πλεονέκτημα στην επόμενη ομαδική δοκιμασία.

Όπως ανακοίνωσαν οι κριτές, 3 ήταν τα χειρότερα ζευγάρια και τα 6 μέλη τους ήταν υποψήφια για αποχώρηση:

  • Διονύσης και Ανούς
  • Ιωάννης και Μαρία
  • Αλέξανδρος και Ηρώ

Η Μαρίνα αποφάσισε να μην κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας με αποτέλεσμα και οι 6 παίκτες να μπουν στη διαδικασία της δοκιμασίας.

Σολομός με κρούστα κανταΐφι, κρέμα χαβιάρι, λαχανικά & λάδι παστουρμά: Αυτό ήταν το πιάτο που έκρινε τη χθεσινή αποχώρηση.

Δεν πίστεψε στον εαυτό του κι αποχώρησε απ’ το MasterChef

Τα 45 λεπτά ήταν οριακά για όλους, με τις περισσότερες προσπάθειες να είναι ελλιπείς, όμως, ο παίκτης που αποχώρησε απ’ το MasterChef είχε ξεκάθαρα την πιο αδύναμη προσπάθεια κι αυτό φάνηκε απ’ την πρώτη στιγμή.

Ο Αλέξανδρος είχε παρατήσει τη δοκιμασία πριν καν εκείνη τελειώσει και η εικόνα του πιάτου του ήταν κάθε άλλο παρά καλή, αφού είχε απλά “πετάξει” τις παρασκευές πάνω.

Οι κριτές είδαν πολύ ξεκαθάρα το αποτέλεσμα, δοκιμάζοντας τα πιάτα, και ανακοίνωσαν πως όλοι οι παίκτες, πλην του Διονύση που είχε την καλύτερη προσπάθεια, ήταν τυχεροί καθώς συγκριτικά με του Αλέξανδρου τα πιάτα τους ήταν καλύτερα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι υπό άλλες συνθήκες θα περνούσαν.

Δες το trailer του επεισοδίου της Τετάρτης:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News