Το La Casa De Papel τελείωσε, ο αγαπημένος μας, όμως, Berlin επιστρέφει με νέα σειρά, η οποία απέκτησε και το πρώτο της teaser trailer. Μπορεί βλέποντάς το να μην καταλάβαμε σχεδόν τίποτα, αλλά ας μην το κρύβουμε άλλο, είμαστε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι για τη μεγάλη πρεμιέρα! Θα αργήσει άραγε;

Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28/9, το Netflix ανακοίνωσε την έναρξη της παραγωγής του «Berlin», ένα spinoff του La Casa De Papel (Money Heist) που επικεντρώνεται στον χαρακτήρα του Pedro Alonso.

«Ο χαρακτήρας του Berin έχει την πιο έντονη προσωπικότητα, η οποία καταφέρνει να τον τοποθετήσει σε ένα άλλο σύμπαν. Μας άρεσε η ιδέα να παρουσιάσουμε μια νέα συμμορία γύρω από τον Berlin σε μια εντελώς διαφορετική συναισθηματική κατάσταση», αποκάλυψαν οι δημιουργοί της σειράς, Esther Martínez Lobato και Álex Pina.

Σειρά Berlin – Trailer: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Ο Alonso θα συνοδεύεται στη σειρά από μία νέα συμμορία την οποία αποτελούν: η Michelle Jenner, που υποδύεται την Keila και ο Tristán Ulloa ο οποίος δίνει σάρκα και οστά στον Damián, έναν φιλάνθρωπο καθηγητή και έμπιστου συνεργάτη του Berlin. Επιπλέον, στη σειρά θα εμφανίζεται η Begoña Vargas που υποδύεται την Cameron, μία καμικάζι που ζει πάντα στα όρια και πολλοί άλλοι τους οποίους δε θα σου τους αποκαλύψουμε ακόμα…

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Alonso αποκάλυψε και το σενάριο της σειράς. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Υπάρχουν μόνο δέκα πράγματα που μπορούν να μετατρέψουν μια δύσκολη μέρα σε υπέροχη. Το πρώτο είναι η αγάπη. Και η αλήθεια είναι πως δεν ήταν αυτό στη συγκεκριμένη περίπτωση. Η τρίτη σύζυγός μου μόλις με είχε αφήσει… Το δεύτερο είναι μια λεία πάνω από δέκα εκατομμύρια ευρώ. Ούτε όμως ήταν αυτή η περίπτωση. Στόχος ήταν μια πολύ μεγαλύτερη ληστεία… Αλλά αν έχεις μια κακή μέρα, μπορεί να καταλήξεις να γονατίζεις έναν άθλιο τύπο και να βάζεις στόχο το κεφάλι του».

σειρά Berlin trailer

20 quotes απ’ το La Casa de Papel που κάτι έχουν να μας πουν για την πραγματική ζωή

Τα οκτώ επεισόδια της σειράς γράφτηκαν από τους David Oliva, David Berrocal, Lobato και Pina, ενώ θα τα σκηνοθετήσουν οι Albert Pintó, David Barrocal και Geoffrey Cowper.

Τα γυρίσματα της σειράς θα ξεκινήσουν σήμερα, στις 3 Οκτωβρίου, στο Παρίσι και θα πραγματοποιηθούν σε αρκετές εβδομάδες μεταξύ της γαλλικής πρωτεύουσας και της Μαδρίτης.

Σειρά Berlin – trailer: Μπορείς να το δεις εδώ

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News