Ένα νέο ζευγάρι στις Άγριες Μέλισσες έρχεται να ανατρέψει τα πάντα! Ένας απ’ τους Σεβαστούς ερωτεύεται μια απ’ τις αδερφές Σταμίρη!

Προσπαθώντας να πείσει την Δρόσω να επιστρέψει στο Διαφάνι, ο Κωνσταντής την ενημερώνει σχετικά με τον τραυματισμό που είχε η αδερφή της, Ελένη.

Έτσι, θα δούμε την Δρόσω, με την παρότρυνση και του Τάκη, αποφασίζει να την επισκεφτεί.

Δυνατά spoiler για την αγαπημένη σειρά “Άγριες Μέλισσες” που ούτε εσύ περίμενες!

Το χωριό είναι αναστατωμένο με τη συμπεριφορά του Μιλτιάδη και όλοι φοβισμένοι αποφασίζουν να μιλήσουν στον Λάμπρο για να λάβουν μέτρα. Μια αναπάντεχη επίσκεψη, όμως, στο σπίτι του Μιλτιάδη έρχεται για να τον βοηθήσει. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα κατηγορούν ανοιχτά τη Μυρσίνη και τον Δούκα ότι εκείνοι έβαλαν τον Βόσκαρη να βασανίσει την Ελένη στη φυλακή.

Το νέο ζευγάρι στις Άγριες Μέλισσες

Ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να γλιτώσει την Ελένη από τα χέρια του Βόσκαρη, ενώ εκείνος θα επιχειρήσει να την σκοτώσει.

Μετά τον τραυματισμό της, ο Κωσταντής, που συναντά τη Δρόσω, προσπαθεί να την πείσει να επιστρέψει στο Διαφάνι.

Τι θα συμβεί όταν ο Κωνσταντής ερωτεύεται και αποφασίζει να χαλάσει τον αρραβώνα του; Ποια θα ερωτευτεί και πώς αυτό θα επηρεάσει τις ζωές όλων;

Φυσικά, μιλάμε για την Δρόσω! Η Δρόσω θα “διαλύσει” τον αρραβώνα του με την Δόμνα και τα όσα θα δούμε στη συνέχεια δεν την είχαμε φανταστεί!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News