Η ιστορία του David Harbour, που οι περισσότεροι από εμάς τον γνωρίσαμε από τον ρόλο του αστυνομικού στη σειρά του Netflix, “Stranger Things”, και της Lily Allen εμπνέει μηνύματα αισιοδοξίας και τρυφερότητας, καθώς όλοι μας αξίζουμε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

Χρόνια πολλά μπαμπά! Ένα κείμενο για τους αφανείς ήρωες της καθημερινότητάς μας

Για όσους δε γνωρίζουν το παρελθόν τους η Lily Allen είναι μια 37χρονη τραγουδίστρια, η οποία είχε αντιμετωπίσει μια αποβολή στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, κατάθλιψη και κατάχρηση ναρκωτικών ουσιών, ενώ ο David Harbour από την άλλη είναι ένας 46χρονος ηθοποιός που αγωνίστηκε ενάντια στον αλκοολισμό και στη διπολική διαταραχή.

Πράγματα που κάθε πατέρας με κόρη… πρέπει να θυμάται!

Πώς είναι να είσαι θετός πατέρας;

Το ζευγάρι, όμως, τα τελευταία χρόνια φαίνεται να έχει ξεπεράσει τις δυσκολίες τους παρελθόντος και οι δύο μαζί έχουν ανοίξει ένα νέο και πιο φωτεινό κεφάλαιο στη ζωή τους. Μάλιστα, ο David Harbour, σε μια πρόσφατη εξομολόγησή του, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα “Independent”, μίλησε για την προσωπική αποκάλυψη που βίωσε όταν έγινε θετός πατέρας για τις δύο κόρες της Allen, την 9χρονη Ethel και την 8χρονη Marnie, δείχνοντάς μας την ανιδιοτελή αγάπη που μπορεί να προσφέρει, κι ας μην είναι ο βιολογικός τους πατέρας.

“Σκαρφαλώνουν πάνω μου και βάζουν στόχο να με πληγώσουν όσο περισσότερο μπορούν. Έχουν καταστρέψει την πλάτη μου. Δεν έχω ξαναζήσει ποτέ κάτι παρόμοιο. Για μεγάλο χρονικό διάστημα ήμουν εργένης. Ήμουν ένας καλλιτέχνης, που ήθελα να ταξιδεύω στον κόσμο και να δημιουργώ. Ποτέ δεν ήθελα πραγματικά να αποκτήσω παιδιά. Τώρα όμως καταλαβαίνω γιατί όλοι κάνουν παιδιά. Γιατί είναι το νόημα της ζωής, παραδίδεις σε άλλους τη σκυτάλη. Τα αγαπάς περισσότερο από όσο θα μπορούσες ποτέ να αγαπήσεις τον εαυτό σου. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα μου συμβεί αυτό με κάποιον – αγαπώ πολύ τον εαυτό μου. Αλλά είναι τόσο όμορφο. Η καρδιά μου άνοιξε διάπλατα για να υποδεχτώ μια αγάπη που δεν είχα νιώσει ποτέ στο παρελθόν”.

Πατέρας διδάσκει στον γιο του για την ενσυναίσθηση μέσα από κόμικς!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News