Καλεσμένη στο The 2Night Show βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 21 Οκτωβρίου η Δανάη Μιχαλάκη ή αλλιώς η τηλεοπτική Δρόσω που τόσο έχουμε αγαπήσει μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες.

Η όμορφη ηθοποιός πέρα από τις Άγριες Μέλισσες μίλησε και για την προσωπική της ζωή, αφού ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου «Θα έχουμε γάμους το καλοκαιράκι ε;». Να θυμίσουμε πως οι φήμες περί γάμου ξεκίνησαν όταν ο σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος είχε δηλώσει στο Πρωινό ότι το επόμενο καλοκαίρι ετοιμάζει τον γάμο των δυο ηθοποιών, της Δανάης Μιχαλάκη και του συντρόφου της, Γιώργου Παπαγεωργίου. Τι απάντησε, όμως, η ίδια;

Τι γάμους θα έχουμε το καλοκαίρι; Γάμοι θα γίνουν πολλοί το καλοκαίρι, εννοείται. Θα βρούμε ένα γάμο να πάμε μαζί, ως wedding crashers. Όταν με το καλό ναι. Δεν ξέρω εγώ τι λέει ο κύριος σχεδιαστής. Ξέρω ότι το είπαν άλλοι, λες να μην ξέρω τι έχει γίνει;

Στη συνέχεια, κάλεσε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να έρθει στον γάμο της όταν γίνει και να είναι ντυμένος, όπως θέλει ο ίδιος. Να θυμίσουμε πως οι δύο ηθοποιοί είναι περίπου ενάμιση χρόνο μαζί και δείχνουν να είναι ιδιαίτερα ερωτευμένοι!

Η Δανάη Μιχαλάκη μίλησε, ακόμα, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και για τις Άγριες Μέλισσες, δίνοντας ένα spoiler για την εξέλιξη του ρόλου της. Η ίδια τόνισε πως της άρεσε η αλλαγή στον ρόλο της Δρόσως 6 χρόνια μετά, γιατί είναι πολύ κόντρα προσωπικότητα με τη δική της, ενώ δήλωσε πως η Δρόσω θα ξεπέσει ακόμα περισσότερο, αλλά δεν το κάνει συνειδητά.

Η ηθοποιός είπε ότι αν μπορούσε να γράψει τον ρόλο της Δρόσως θα ήθελε η μικρή αδελφή Σταμίρη να φτιάξει τη ζωή της. Είναι μια τραγική ηρωίδα, τον Τάκη -που εξαιτίας του δουλεύει στην Τρούμπα- τον ερωτεύεται και τον αγαπάει. Υπάρχει κάτι μεταξύ τους, κάτι που τους δένει, λέγοντας «Όταν είναι στο σπίτι τους και είναι μαζί είναι οι δυο τους. Όταν πάνε στην Τρούμπα είναι κάποιοι άλλοι». Οι πελάτες, στην αγκαλιά των οποίων την σπρώχνει ο Τάκης, ανήκουν σε έναν άλλο κόσμο, που δεν μετράει στην μεταξύ τους σχέση.

Δες όλα όσα είπε η Δανάη Μιχαλάκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Tags :