Δάκρυα, καταρράκτες, ατυχίες, disavantage, στραβοπατήματα… Μια ακόμα δοκιμασία αποχώρησης περίμενε τα επίδοξα μοντέλα που έπρεπε να ανταπεξέλθουν στο έπακρο για να παραμείνουν στον διαγωνισμό. Βέβαια, δεν είχαν όλοι την απαιτούμενη λήψη και ενέργεια στο σετ με αποτέλεσμα αρκετοί να είναι αυτοί που δεν τα κατάφεραν και πολύ καλά. Όμως, ένα στραβοπάτημα ήταν αρκετό για να φύγει ο Κωνσταντίνος από το GNTM 3; Ή μήπως τα δάκρυα της Ρασέλ ήταν επειδή έκανε εκείνη κάποιο λάθος;

Μία έκπληξη περίμενε τους διαγωνιζόμενους, αφού στο σπίτι του GNTM τους επισκέφτηκε η Άννα-Μαρία Ηλιάδου μαζί με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Γιώργο Καράβα. Η περσινή νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς εμφανίστηκε μπροστά τους με στιλ και τσαχπινιά αφήνοντας άφωνους τους παίκτες με την ομορφιά της. Το νεαρό μοντέλο, μάλιστα, δήλωσε on camera ότι θα ήθελε πάρα πολύ να υπήρχαν αγόρια όταν ήταν κι εκείνη στο GNTM.

Στη συνέχεια τους ανακοίνωσαν ότι θα ποζάρουν στον φακό της Ζεν για γνωστή εταιρεία καλλυντικών και το μοντέλο που θα ξεχωρίσει θα φωτογραφηθεί με την Άννα-Μαρία για τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τελικά η Μαριαγάπη είναι αυτή που τα κατάφερε καλύτερα, σύμφωνα με την Άννα-Μαρία και τον coach των μοντέλων, Γιώργο Καράβα.

Τι έγινε, όμως, στη δοκιμασία αποχώρησης;

Στα πλαίσια καμπάνιας για φυτικά ροφήματα, τα μοντέλα φωτογραφήθηκαν σε κίνηση από τον Πάνο Γεωργίου, καθώς έπρεπε να πηδήξουν μέσα από έναν υδάτινο λευκό καταρράκτη, με ζητούμενο την ηρεμία και την αρμονία στην έκφραση. Η διαδικασία απαιτούσε καλή φυσική κατάσταση και αντοχή, στοιχεία που έλειπαν από αρκετούς, ιδιαίτερα από τα κορίτσια, με αποτέλεσμα μερικά μοντέλα να μην τα πάνε και τόσο καλά.

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι είχαν δύο λεπτά για τη συγκεκριμένη δοκιμασία, εκτός από τρία άτομα που είχαν μόνο μία προσπάθεια, άρα και μία λήψη. Οι στρατηγικές επιλογές του Ηρακλή Τσουζίνοφ, ως νικητή της τελευταίας δοκιμασίας, ήταν να δώσει disadvantage στον Δήμο, τη Λία και τον Κωνσταντίνο.

Τελικά απέδωσε η στρατηγική του Ηρακλή;

Μπορεί τον Δήμο και τη Λία να μην τους επηρέασε τόσο, όμως ο Κωνσταντίνος μόνο καλά δεν τα πήγε τελικά. Ο νεαρός παίκτης, αν και μπήκε με καλή ψυχολογία στο σετ της φωτογράφισης, δεν είχε την τύχη με το μέρος του, αφού γλίστρησε στη σχάρα του καταρράκτη, με αποτέλεσμα να μην έχει καμία λήψη. Όταν οι κριτές και ο coach αντιλήφθηκαν τι συνέβη «πάγωσαν», όπως ακριβώς και τα υπόλοιπα μοντέλα. Ο Κωνσταντίνος δεν πίστευε στην ατυχία του και για αρκετά λεπτά έμεινε ακινητοποιημένος στα πάτωμα. Φυσικά και η στιγμή αυτή ήταν αρκετά άσχημη τόσο για τον παίκτη, όσο και για το GNTM. Μάλιστα, ακόμα και ο Ηρακλής έδειξε να απογοητεύεται, αφού όπως δήλωσε, δεν περίμενε να συμβεί κάτι τέτοιο και ο στόχος του δεν ήταν να γλιστρήσει ο Κωνσταντίνος.

Ο Δημοσθένης έπειτα από μια ολιγόλεπτη συζήτηση που είχε με τον Ηρακλή ζήτησε από τους κριτές να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά ο Δημήτρης Σκουλός του εξήγησε για ποιο λόγο δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.

Από την άλλη πλευρά, η Ρασέλ, αν και είναι πάντα δυναμική στα σετ, φαίνεται πως αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε και τόσο καλά. Είχε δύο λεπτά για να κάνει μια επιτυχημένη λήψη, όμως σύμφωνα με τους κριτές, έκανε όλη την ώρα το ίδιο λάθος, με αποτέλεσμα η Ζενεβιέβ να γίνεται έξω φρενών.

Και οι τρεις απόρησαν με το αποτέλεσμα με τη Ζενεβιέβ να της λέει. «Τις υπόλοιπες ώρες που δεν έρχεται η γυμνάστρια στο σπίτι τι κάνεις;». Η Ρασέλ της απάντησε με ύφος: «Κόβω τις φλέβες μου». Ο Γιώργος Καράβας της απεύθυνε τον λόγο, τονίζοντάς της ότι αυτό που κάνει είναι αγένεια. «Το ξέρω ότι είμαι αγύμναστη και πως δεν έχω τη λήψη, αλλά με το να το λέμε και να το επαναλαμβάνουμε δεν αλλάζει κάτι», απαντά εξοργισμένη στους κριτές. Η νεαρή παίκτρια αφού ηρέμησε κατάλαβε πως δεν έπρεπε να μιλήσει έτσι και έβαλε τα κλάματα on camera.

Ποιος πήρε την καλύτερη φωτογραφία και ποιος αποχώρησε τελικά από το GNTM;

Στη φωτογράφιση αυτή τις καλύτερες λήψεις είχαν ο Αιμιλιάνο και ο Δημοσθένης. Τα δύο αγόρια κατάφεραν να εξωτερικεύσουν πολύ έντονα συναισθήματα στο «κλικ» τους και κέρδισαν τη συγκεκριμένη δοκιμασία. Ωστόσο, ένας είχε την καλύτερη φωτογραφία και αυτός ήταν ο Δημοσθένης, ο οποίος να θυμίσουμε πως είχε disadvantage από τον Ηρακλή, άρα και μόνο μία λήψη.

Ο Δημοσθένης κατάφερε να “πάρει τη δουλειά”. Πώς νιώθει ο ίδιος γι’ αυτό;

Ύστερα από την ανακοίνωση της καλύτερης φωτογραφίας, η Βίκυ Καγιά δεν έδωσε τις φωτογραφίες στα υπόλοιπα παιδιά που συνεχίζουν στο σπίτι του GNTM, ανακοινώνοντας κατευθείαν το μοντέλο που αποχωρεί. «Συμβαίνει το εξής στο GNTM σήμερα. Μετά από τρία χρόνια είναι η πρώτη φορά που ουσιαστικά δεν έχουμε να κρίνουμε κάποια φωτογραφία, αφού λόγω του ατυχήματος αποχωρεί ο Κωνσταντίνος από το GNTM 3» είπε χαρακτηριστικά.

Έτσι λοιπόν, το ατύχημα που είχε ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι του στέρησε τη θέση του στον διαγωνισμό.

Τι δήλωσε ο ίδιος ο παίκτης on camera;

Τα 13 μοντέλα που έχουν μείνει στον διαγωνισμό:

Δες το trailer του επεισοδίου της Τρίτης:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News