Θα μπορούσαν τα απομνημονεύματα του Matthew Perry να είναι πιο περίεργα; Η αλήθεια είναι πως θα μπορούσαν! Τα αποσπάσματα που κυκλοφόρησαν την περασμένη εβδομάδα από το βιβλίο του, αποκάλυψαν ότι ο ηθοποιός των Friends υπέστη μια παρ’ ολίγον θανατηφόρα εμπειρία ενώ γύριζε έναν ρόλο στο Don’t Look Up, ενώ παράλληλα δηλώνει απογοητευμένος που ο Keanu Reeves είναι ακόμα ζωντανός, για κάποιο λόγο που δεν έχουμε κατανοήσει ακριβώς. Η αποκάλυψη, όμως, που μας συγκλόνισε είναι αυτή που ακολουθεί…Σε προειδοποιώ! Αν είσαι fan των Friends, ίσως στεναχωρηθείς…

Για τους λάτρεις της εμβληματικής κωμικής σειράς της δεκαετίας του ’90, αυτό το πιο πρόσφατο απόσπασμα θα μπορούσε να τους αναστατώσει πιο πολύ απ’ όλα! Αποδεικνύεται, τελικά, ότι κανείς δεν ενοχλήθηκε περισσότερο με τον χαρακτηριστικό τρόπο ομιλίας του Chandler Bing από τον ίδιο τον Chandler Bing. Και θα ήθελε να μιλήσει ανοιχτά για μια φορά. Ας τον αφήσουμε λοιπόν!

Η μεγάλη αποκάλυψη του Matthew Perry για τα ναρκωτικά που έπαιρνε στα Φιλαράκια

Matthew Perry – Βιβλίο: Τι μισούσε στον Chandler Bing;

Σε περίπτωση που δεν είσαι ένα από τα δισεκατομμύρια άτομα που κρατούν τα Φιλαράκια για πάντα στην κορυφή της λίστας με τις σειρές με τις περισσότερες προβολές του Netflix, δες το παρακάτω βίντεο και φρέσκαρε τη μνήμη σου:

Μπορεί να γελάμε τώρα, αλλά αφού αναγκάστηκε να υιοθετήσει αυτόν τον τρόπο ομιλίας για πέντε σεζόν, ο Matthew Perry σίγουρα δεν ήταν χαρούμενος. Προφανώς «έπρεπε να παρακαλέσει τους παραγωγούς» να σταματήσουν να γράφουν τις ατάκες του με αυτόν τον τρόπο, προτού πάρει την κατάσταση στα χέρια του. «Αυτός ο συγκεκριμένος ρυθμός —  could it be more annoying?  — με εκνεύριζε. Νόμιζα ότι θα εκραγώ. Άρχισα να λέω τις ατάκες μου φυσιολογικά από το μεγαλύτερο μέρος της έκτης σεζόν και ύστερα».

Ο αγαπημένος μας ηθοποιός αποκάλυψε, μάλιστα, ότι τον συγκεκριμένο τρόπο ομιλίας τον είχε δημιουργήσει μόνος του κατά την διάρκεια των παιδικών του χρόνων, όταν ήθελα να πει κάτι αστείο.

Έχοντας γίνει το τελευταίο μέλος του πρωταγωνιστικού καστ των έξι, ο Perry επέλεξε τον ίδιο τρόπο ομιλίας και για τον χαρακτήρα του.

«Μιλούσα με έναν τρόπο που κανείς δεν είχε μιλήσει σε κωμικές σειρές πριν, έδινα περίεργους τονισμούς στις λέξεις, διάλεγα μια λέξη σε μια πρόταση και την έκανα απλά καλύτερη. Δεν το ήξερα τότε ότι ο τρόπος ομιλίας μου θα στιγματίσει τις γενιές τις επόμενες δεκαετίες. Τότε απλά προσπαθούσα να βρω ενδιαφέροντες τρόπους να προσεγγίσω το κείμενό μου».

Ο Matthew Perry εξομολογείται γιατί χώρισε την Julia Roberts – «Δεν ήμουν αρκετός, δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι αρκετός»

Παρά το γεγονός ότι η σειρά ολοκληρώθηκε μετά από δέκα σεζόν το 2004, οι εκφράσεις του Chandler, συμπεριλαμβανομένου του αξιομνημόνευτου «Could I BE…?» χρησιμοποιούνται από πολλούς μέχρι και σήμερα.

Ο αγαπημένος μας ηθοποιός αποκάλυψε, επίσης, ότι το να υποδύεται τον Chandler Bing στην εμβληματική τηλεοπτική σειρά δεν είναι ο «πολυτιμότερος ρόλος του».

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση θαυμαστών στο Instagram, είπε ότι πιστεύει πως η ταινία που έκανε με τη Salma Hayek ήταν η καλύτερη ταινία του.

Matthew Perry βιβλίο

Μιλώντας για το αγαπημένο του επεισόδιο «Friends», ο ηθοποιός είπε: «Γυρίζαμε ένα επεισόδιο που ήταν κατά τη διάρκεια ενός blackout στη Νέα Υόρκη, και ήμουν κλεισμένος σε έναν προθάλαμο ATM με την Jill Goodacre και ενθουσιάστηκα πολύ γι’ αυτό – και μετά οι υπόλοιποι πέντε ηθοποιοί έκαναν πραγματικά, πολύ αστεία πράγματα στο διαμέρισμα της Monica και της Rachel. Τότε ήταν που συνειδητοποίησα ότι όλοι μας σε αυτό το show ήμασταν απλά υπέροχοι».

Matthew Perry βιβλίο

Ο Matthew Perry βρέθηκε ξανά με τους συμπρωταγωνιστές του στα Φιλαράκια στο τηλεοπτικό reunion. Ενώ το υπόλοιπο cast επικεντρώθηκε κυρίως στις fun στιγμές της σειράς, ο αγαπημένος μας ηθοποιός μίλησε για την μάχη που έδωσε κατά του εθισμού στις ουσίες ενώ αποκάλυψε το εξής:

«Ένιωθα ότι θα πέθαινα αν το κοινό δεν γελούσε. Και σίγουρα δεν είναι υγιές. Αλλά μερικές φορές έλεγα μια ατάκα και δεν γελούσαν, και ίδρωνα και… και απλά, σαν να, έπαθα σπασμούς. Αν δεν λάμβανα το γέλιο που επιθυμούσα, φρίκαρα. Ένιωθα έτσι σε κάθε γύρισμα».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News