11 χρόνια μετά την τελευταία του τηλεοπτική επιτυχία, επιστρέφει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο MEGA. Όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής για τη νέα του σειρά και η ανακοίνωση του καναλιού.

“Ο Δάσκαλος” είναι ο τίτλος της νέας σειράς του MEGA, στην οποία πρωταγωνιστούν ηχηρά ονόματα, όπως Μαρία Καβογιάννη, Στεφανία Γουλιώτη, Χαρούλα Αλεξίου, Αντίνοος Αλμπάνης, Φάνης Μουρατίδης, Κλέλια Ανδριολάτου και φυσικά ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Τα γυρίσματα γίνονται στους Παξούς, όπου ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης συνηθίζει να περνάει τα καλοκαίρια του, και την Κέρκυρα.

Τον ρόλο του δασκάλου θα έχει ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος ζει και εργάζεται σε σχολείο των Επτανήσων κατά το σενάριο. Τον ρόλο της γυναίκας του θα υποδυθεί η Στεφανία Γουλιώτη. Η ζωή του ζευγαριού κυλάει ήρεμα ως τη στιγμή που ο δάσκαλος γοητεύεται από μια μαθήτρια του της 3ης Λυκείου, που θα υποδυθεί η Κλέλια Ανδριολάτου.

Ποια ήταν η τελευταία σειρά του Παπακαλιάτη πριν 11 χρόνια;

Η σειρά “4” ήταν η τελευταία τηλεοπτική του δουλειά, ενώ είχαν προηγηθεί στο MEGA επίσης το “Δυο μέρες μόνο”, το “Κλείσε τα μάτια”, το “Να με προσέχεις” και το “Η ζωή μας μια βόλτα”.

Επιστρέφει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο MEGA: Η ανακοίνωση

«Το MEGA, 11 χρόνια μετά, υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Ο καταξιωμένος δημιουργός επιστρέφει εκεί απ’ όπου ξεκίνησε, στην αφετηρία της διαδρομής του. Στο κανάλι, όπου υπέγραψε όλες τις μεγάλες τηλεοπτικές του επιτυχίες.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, τα χρόνια που απείχε από την τηλεόραση κατέκτησε τον κινηματογράφο, σπάζοντας κάθε ρεκόρ στο ελληνικό box office. Ταξίδεψε με τις ταινίες του σε όλο τον κόσμο και κέρδισε το κοινό και τους κριτικούς με τη δύναμη της τέχνης του. Τώρα, πιο ώριμος και πάντα μοναδικός στην αφήγηση των ιστοριών του, μας δίνει ένα καινούργιο ραντεβού αυτή τη φορά στη μικρή οθόνη.

Το τηλεοπτικό comeback πραγματοποιείται με μια δραματική σειρά κινηματογραφικού χαρακτήρα, υψηλής αισθητικής, με τίτλο «Ο Δάσκαλος».

Πρόκειται για την ιστορία ενός δασκάλου μουσικής που ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων.

Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News