Τι θα ήταν οι γιορτές χωρίς τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια; Δεν ξέρω για εσάς, εγώ κάθε χρόνο από αρχές Δεκεμβρίου (ή ακόμα και νωρίτερα) μπαίνω στο εορταστικό κλίμα με playlists με χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Aπό κλασικά, διαχρονικά κομμάτια μέχρι αγαπημένα απ’ τον Frank Sinatra, ο οποίος έχει συνδεθεί μ’ αυτή την εποχή του χρόνου. Οι λίστες που σου προτείνουμε είναι μερικές απ’ τις πιο αγαπημένες μας, που πάντα όταν τις βάζουμε νιώθουμε τη ζεστασιά των γιορτών.

Όσα συμβαίνουν στο μυαλό μας όταν ακούμε χριστουγεννιάτικα τραγούδια!

Αν, λοιπόν, ψάχνεις την μουσική που θα ακούγεται στα γιορτινά τραπέζια, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ή απλά μερικά γιορτινά τραγούδια για να βάλεις να ακούς όσο απολαμβάνεις τον καφέ σου μπροστά απ’ το τζάκι, είσαι στο σωστό μέρος!

Αγαπημένες playlists με χριστουγεννιάτικα τραγούδια

Η πρώτη λίστα περιέχει μερικά απ’ τα πιο κλασικά και αγαπημένα χριστουγεννιάτικα κομμάτια, όπως το “The Most Wonderful Time Of The Year”, “It’s Beginning To Look A lot Like Christmas”, “Let It Snow, Let It Snow, Let It Snow”, “Blue Christmas”, “Jingle Bell Rock” και πολλά πολλά ακόμα!

Mια επιλογή από relaxing, jazz κομμάτια που θα παίζουν στο background μέχρι και 10 ώρες σερί!

Δεν έχουμε να πούμε και πολλά, απλά η φωνή του Frank Sinatra σε χριστουγεννιάτικο mood!

Μια ακόμα λίστα με πολύ ενδιαφέρον και vintage στοιχείο είναι αυτή που περιλαμβάνει διαχρονικά τραγούδια από Frank Sinatra, Dean Martin, Elvis Presley, Nat King Cole.

Και η πλέον σύγχρονη λίστα με καλλιτέχνες του σήμερα να τραγουδούν χριστουγεννιάτικα τραγούδια!

Πόσο καλά ξέρεις αυτά τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια; Απόδειξέ το!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News