Για πρώτη φορά μίλησε η Χριστίνα Μπόμπα για την εγκυμοσύνη και την εξωσωματική που έκανε, προκειμένου να μείνει έγκυος.

Στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» βρέθηκε καλεσμένη η Χριστίνα Μπόμπα, μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη μεταξύ άλλων για τη σχέση της με τον Σάκη Τανιμανίδη και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να καταφέρει να μείνει έγκυος.

Τι αποκάλυψε η Χριστίνα Μπόμπα για την εγκυμοσύνη και την εξωσωματική;

Η ίδια εξήγησε πως δεν ήταν εύκολο να μείνει έγκυος και πέρασαν δύο χρόνια προσπάθειας ώσπου έφτασαν με τον Σάκη στην απόφαση να δοκιμάσουν με εξωσωματική γονιμοποίηση, καθώς και εκείνη είχε κουραστεί ψυχολογικά.

Στην δική μας περίπτωση από πριν τον γάμο, το είχαμε κατά νου να γίνουμε γονείς. Μετά τον γάμο το προσπαθούσαμε και πέρασαν δύο χρόνια με συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα. Κάναμε όλες τις εξετάσεις κι ήταν καλές και δεν καταλαβαίναμε γιατί δεν συνέβαινε. Στην πορεία άρχισε να με καταβάλει, ερχόταν η περίοδος κι έκλαιγα. Ο Σάκης ήταν πολύ υποστηρικτικός κι έλεγε δεν πειράζει, προσπαθούσε να με στηρίξει ψυχολογικά. Κάποια στιγμή, στην καραντίνα νούμερο ένα αισθάνθηκα ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο κι ότι θα ήθελα να συμβουλευτούμε έναν γιατρό γονιμότητας. Ο αδερφός του Σάκη μας πρότεινε έναν και μου είπε ότι κάνω ανορεκτικούς κύκλους που μειώνουν την πιθανότητα. Δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά αλλά ότι είχα μειωμένες πιθανότητες γιατί δεν είχα κάθε μήνα ωάριο. Οπότε εγώ ένιωσα έτοιμη να μπω σε αυτήν την διαδικασία και να μην συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Ήταν γραφτό να έρθουν αυτά τα δύο κοριτσάκια. Ήταν δύσκολο στάδιο η ωοληψία και κουράστηκα. Ξέραμε από την αρχή ότι είμαι έγκυος κι ο γιατρός είπε ότι πιο έγκυος δεν γίνεται…Πρώτη φορά είδα τον Σάκη να λυγίζει. Το είπα αμέσως στην μαμά μου, δεν κρατήθηκα.

Η Χριστίνα Μπόμπα συνέχισε, εκφράζοντας τη χαρά της που είναι έγκυος και λέγοντας «Με το που έμαθα ότι είμαι έγκυος έφτασα σε μια φάση ζεν. Όλα τα άλλα μπήκαν σε δεύτερη μοίρα. Νιώθω πολύ χαρούμενη. Είμαστε στην αρχή του 7ου μήνα. Τα χαίρομαι τα κιλά μου. Έχω όρεξη για γλυκά. Τρώω όλη μέρα. Γεννάω τέλος Ιουνίου».

Όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια που έχουν ακουστεί κατά καιρούς περί υπερέκθεσης της προσωπικής τους ζωής ανέφερε «Έχει ειπωθεί ότι λέμε πολλά για την προσωπική μας ζωή. Στον γάμο πετούσαμε στα σύννεφα οπότε το τελευταίο πράγμα που κοιτάξαμε ήταν το τι ειπώθηκε. Στη ζωή μας γενικά ανάλογα το πού βρισκόμαστε μπορεί να το κοιτάξουμε, εγώ κυρίως, ο Σάκης έχει τετράγωνη λογική και είναι προστατευμένος. Εγώ μπορεί να πληγωθώ και πληγώνομαι κυρίως αν ακούσω κάτι για τον Σάκη. Δεν έχω σκεφτεί να τον υπερασπιστώ δημόσια. Δεν έχω διαβάσει μέχρι στιγμής κάτι σοβαρό, τα περισσότερα είναι κακίες, αλλά είναι τόσο αστεία, και λες δεν αξίζει να ασχοληθείς».

Τέλος, δήλωσε πως μικρότερη σε ηλικία είχε ως στόχο την καριέρα και η δημιουργία μιας οικογένειας δεν ήταν στις προτεραιότητές της, όμως η επιθυμία για οικογένεια συνέβη λόγω του Σάκη Τανιμανίδη.

Εγώ μεγαλώνοντας ήθελα να κάνω καριέρα. Είχα στόχο να ανελιχθώ. Πάντα αναρωτιόμουν ποια είναι η κλίση αλλά ήθελα να εξελίσσομαι. Η οικογένεια δεν ήταν στις προτεραιότητές μου. Αλλά ο Σάκης μου το έβγαλε.

Δες όλα όσα είπε η Χριστίνα Μπόμπα για την εγκυμοσύνη της, την εξωσωματική και τον σύζυγό της:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News