Χώρισαν Jessie J και Chunning Tatum τελικά; Η διάσημη τραγουδίστρια έκανε μία ανάρτηση στο Instagram που μας έβαλε σε σκέψεις καθώς μάλλον αποδεικνύει ότι έχουν πια χωρίσει οι δρόμοι τους.

Χώρισαν Jessie J και Chunning Tatum;

Η δημοσίευση της Jessie J έχει θεωρηθεί ως η απάντηση στην παραπάνω ερώτηση. Η διάσημη τραγουδίστρια ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram της ένα video με την ίδια και στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά:

Η εργένικη ζωή στην πανδημία είναι 🔮

Δες την ανάρτηση της Jessie J!

Ο Chunning Tatum από την άλλη βάζει όλη του την ενέργεια στη δουλειά στο σετ του Dog όπου θα κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο μαζί με τον επιχειρηματικό του συνεργάτη Reid Carolin που θα συν-σκηνοθετήσει. Η δημοσίευση της ωστόσο δείχνει ότι ο χωρισμός τους δεν πήρε διαστάσεις καθώς πρέπει να έχουν περάσει κάποιοι μήνες από αυτόν.

Το ζευγάρι ήταν μαζί από τον Οκτώβριο του 2018, ωστόσο ήταν μία σχέση με πολλά σκαμπανεβάσματα αφού είχαν προηγηθεί και άλλες φήμες για χωρισμούς και επανενώσεις. Ο πρώτος χωρισμός τους φαίνεται να έγινε στα τέλη του 2019 όμως ήταν φιλικός και είχαν αποφασίσει να κρατήσουν επαφές όπως και αποδείχτηκε όταν τα ξαναβρήκαν.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News