Ένα ξεχωριστό επεισόδιο απολαύσαμε στο Celebrity Game Night το βράδυ της Πέμπτης με την θρυλική παρέα του «Παρά Πέντε» να επανενώνεται μετά από 14 χρόνια. Το Twitter “πήρε φωτιά” και “πλημμύρισε” με αναρτήσεις.

Μοναδικές στιγμές γέλιου, χαράς, συγκίνησης στο Celebrity Game Night με τη μεγάλη τηλεοπτική επανένωση των «Παρά Πέντε» στο Mega. Παρά τα όσα είχαν γραφτεί και ακουστεί για τις σχέσεις του, οι πρωταγωνιστές επέστρεψαν, 14 χρόνια μετά, και συμμετείχαν σ’ ένα απολαυστικό επεισόδιο με παρουσιάστρια την Σμαράγδα Καρύδη. Η τελευταία υποδέχτηκε στην εκπομπή της τον Γιώργο Καπουτζίδη, τη Ζέτα Μακρυπούλια, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, την Αγγελική Λάμπρη, τον Αργύρη Αγγέλου και τον Μιχάλη Μαρίνο.

Διαγωνίστηκαν σε παιχνίδια, τραγούδησαν, συγκέντρωσαν χρήματα για καλό σκοπό και χάρισαν υπέροχες στιγμές γέλιου στο τηλεοπτικό τους κοινό.

Δες την έναρξη της εκπομπής:

Μάλιστα, η Ζέτα Μακρυπούλια μας έκανε την έκπληξη, έπιασε το μικρόφωνο και ως Αμαλία τραγούδησε το ιστορικό σουξέ “Φιλί Φιλί Με Λυτρώνεις”, παρακινώντας και την υπόλοιπη παρέα στο τραγούδι.

Η Σμαράγδα Καρύδη επέστρεψε στο σπίτι της Ντάλιας από την αγαπημένη σειρά “Στο Παρά Πέντε”

Το Twitter “πλημμύρισε” με αναρτήσεις

Το Twitter φυσικά και δεν έμεινε ήρεμο με την επανένωση των «Παρά Πέντε» στο Celebrity Game Night. Οι χρήστες της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης σχολίασαν με ιδιαίτερο χιούμορ και καλή διάθεση όλα όσα είδαμε στο ξεχωριστό αυτό επεισόδιο, ενώ πολλοί από αυτούς θυμήθηκαν και αστείες, ιστορικές ατάκες και σκηνές από τη σειρά.

Δεν ξέρουμε πότε θα τους ξαναδούμε όλους μαζί παρέα στην τηλεόραση, όμως σίγουρα ανυπομονούμε πολύ!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Tags :