Σαν να μην πέρασε μια μέρα! Carrie και Mr. Big σε κοινές φωτογραφίες απ’ τα γυρίσματα του “Αnd Just Like That…”! Δες παρακάτω τις εικόνες και προετοιμάσου για όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια!

Στην αρχή δεν ξέραμε εάν ο Mr. Big θα είναι στο πολυαναμενόμενο reunion, όμως, η HBO δεν μας κράτησε πολύ σε αγωνία και αποκάλυψε πως θα τον δούμε και στον νέο κύκλο. Το τι και πώς δεν το γνωρίζουμε φυσικά, αλλά το σίγουρο είναι πως για να υπάρχουν φωτογραφίες από κοινές σκηνές, αυτό το ζευγάρι θα συνεχίσει να μας απασχολεί.

Πώς θα είναι σήμερα; Έχουν κάνει οικογένεια ή όχι; Ταλαιπωρεί ακόμα ο ένας τον άλλον ή έχουν βρει τις ισορροπίες τους; Πολλά είναι τα ερωτήματα που θα απαντηθούν στα επεισόδια του “Αnd Just Like That…”, όμως, προς το παρόν εμείς απολαμβάνουμε τις πρώτες εικόνες που δημοσιεύτηκαν απ’ τα γυρίσματα, όπου βλέπουμε για πρώτη φορά και τον Mr. Big!

Όλα όσα θες να ξέρεις για τα νέα επεισόδια Sex and the City

Γοητευτικός και με στιλ όπως πάντα, ο Chris Noth βρίσκεται δίπλα στη Sarah Jessica Parker για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Κι εμείς δεν έχουμε παρά να πούμε πόσο μας είχαν λείψει αυτοί οι δύο μαζί!

Carrie και Mr. Big ξανά μαζί:

Θυμίζουμε ότι στο “And just like that” θα δούμε πλέον τις Carrie BradshawMiranda Hobbes και Charlotte York σε μια πιο ώριμη ηλικία, θα παρακολουθήσουμε τις ζωές τους στο σήμερα, σ’ έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει και μεταβάλλεται, και φυσικά στο επίκεντρο θα βρεθούν, εκτός απ’ την καριέρα και το στιλ τους, η ερωτική τους ζωή! Πώς είναι σήμερα η κάθε μια; Τι έγινε με τον Mr. Big; Όλες οι απορίες θα μας λυθούν μόλις κυκλοφορήσουν τα νέα επεισόδια!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News