Ο Brooklyn Beckam και η Nicola Peltz πριν 3 μέρες έκλεισαν ένα χρόνιο αρραβωνιασμένοι και γέμισαν με δημοσιεύεις τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.Το διάσημο ζευγάρι είναι μαζί από τον Οκτώβριο του 2019 και αρραβωνιάστηκαν 9 μήνες μετά τη γνωριμία τους.

Brooklyn Beckham και Nicola Peltz υπέγραψαν προγαμιαίο συμβόλαιο. Τι ορίζει;

Ο πρωτότοκος γιος του David και της Victoria Beckham ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό της αγαπημένης του και φροντίζει να το δείχνει καθημερινά με κάθε ευκαιρία. O Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz γιόρτασαν την πρώτη τους επέτειο ως αρραβωνιασμένοι, πριν από τρεις μέρες, και δε θα μπορούσαν, φυσικά, να μην εκδηλώσουν την χαρά τους και να μη τη μοιραστούν μαζί με τους fans τους, μέσω των social media.

Brooklyn Beckam και Nicola Peltz: Δες παρακάτω τις αναρτήσεις τους στο Instagram

Οι δυο τους εμφανίζονται πολύ συχνά σε κοινές δημοσιεύσεις και φωτογραφίες στο Instagram, συνοδεύοντας τις με λόγια αγάπης. Δεν θα μπορούσαν, λοιπόν, να παραβλέψουν αυτή την ημέρα, χωρίς να κάνουν άλλη μια ξεχωριστή αφιέρωση ο ένας στον άλλο.

Σε ποια ιστορική Εκκλησία σκοπεύει να παντρευτεί ο Brooklyn Beckham τη Nicola Peltz

O Brooklyn Beckham δημοσίευσε δύο στιγμιότυπα με την αγαπημένη του. Στο πρώτο, οι δυο τους φαίνονται μπροστά από ένα μπαρ να ανταλλάσσουν ένα φιλί, ενώ στο δεύτερο στέκονται αγκαλιασμένοι μπροστά στην θάλασσα, γράφοντας “Αυτήν ακριβώς την ημέρα, ένα χρόνο πριν, ζήτησα σε αυτή την πανέμορφη γυναίκα να με παντρευτεί. Κάθε μέρα με κάνει καλύτερο άνθρωπο και είναι η καλύτερή μου φίλη. Δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς εσένα, αφού συνεχώς με κάνεις να γελάω και να είμαι χαρούμενος. Χαρούμενο πρώτο χρόνο μωρό μου”.

Φωτογραφίες απ’ την στιγμή που ο Brooklyn Beckham έκανε την πρόταση γάμου στην Nicola Peltz

Ενώ, η δημοσίευση της Nicola Peltz ήταν πιο απλή, η ίδια ανέφερε μόνο τη φράση “Η καρδιά του είναι γεμάτη καλοσύνη.”

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News