Μερικά 24ωρα μετά τον επεισοδιακό γάμο της Britney Spears με τον Sam Asghari σε στενό κύκλο στο Los Angeles, η μητέρα της, Lynne Spears, η οποία δεν έλαβε πρόσκληση ούτε για το μυστήριο ούτε για τη δεξίωση έστειλε το πρώτο μήνυμα στην κόρη της. Η αντίδραση της μητέρας της Britney δεν ήταν η αναμενόμενη, καθώς ίδια συνεχάρη την pop star για τον γάμο της.

Ο πρώην της Britney Spears εισέβαλε στον γάμο με τον Sam Asghari και συνελήφθη

Η πρώτη αντίδραση της μητέρας της Britney στον γάμο της κόρης της

«Φαίνεστε λαμπεροί και τόσο χαρούμενοι!» σχολίασε η Lynne σε μία από τις αναρτήσεις της Britney στο Instagram.

«Ο γάμος σας είναι ο γάμος των «ονείρων»! Και το να το κάνεις στο σπίτι σου το κάνει τόσο συναισθηματικό και ξεχωριστό!» πρόσθεσε η Lynne. «Είμαι πολύ χαρούμενη για εσένα! Σε αγαπώ!”

Η Britney, δεν κάλεσε τους γονείς της στον γάμο της την Πέμπτη 09/06, μετά τη δικαστική τους διαμάχη για την αμφιλεγόμενη συντηρητική κηδεμονία της, η οποία τερματίστηκε τον Νοέμβριο του 2021 μετά από σχεδόν 14 χρόνια. Η αδερφή της τραγουδίστριας, Jamie Lynn Spears, δεν ήταν ούτε εκείνη προσκεκλημένη, ενώ ο αδερφός της, Bryan Spears, φέρεται να βρέθηκε στη λίστα των καλεσμένων, ωστόσο ο ίδιος δεν εμφανίστηκε.

Στο μεταξύ, ο Sam Asghari, είχε πολλά μέλη της οικογένειάς του στο πλευρό του, συμπεριλαμβανομένων των τριών αδελφών του. Διασημότητες όπως η Madonna, η Paris Hilton και η Donatella Versace, που σχεδίασε το νυφικό της Britney, ήταν μεταξύ εκείνων που παρευρέθηκαν.

Madonna και Britney Spears αναβίωσαν το περίφημο φιλί τους, 19 χρόνια μετά!

Το παρασκήνιο της κηδεμονίας της Britney

Το 2008, έπειτα από μια νευρική κατάρρευση, μερικές αποτοξινώσεις και νοσηλείες σε ψυχιατρικές κλινικές, η γνωστή τραγουδίστρια είχε κριθεί ακατάλληλη να αποφασίζει για τη ζωή των παιδιών της, αλλά και τη δική της. Έτσι, ο πατέρας της, Jamie Spears, είχε οριστεί κηδεμόνας της. Στο πλαίσιο της κηδεμονίας, η 39χρονη καλλιτέχνης δεν μπορούσε να έχει κανέναν όλο στα οικονομικά της, να βλέπει τα παιδιά της, να ξαναπαντρευτεί ή να μείνει πάλι έγκυος.

Το 2019, η Britney μεταφέρθηκε σε μονάδα ψυχικής υγείας. Αυτό προκάλεσε το κίνημα #FreeBritney από θαυμαστές της που υποστήριξαν την προσπάθειά της να αυτονομηθεί.

Tον Ιούνιο του 2021, και αφού η Britney ισχυρίστηκε στο δικαστήριο πως ο πατέρας της την ανάγκασε να πάει σε περιοδεία και την έστειλε σε ψυχιατρική μονάδα παρά τη θέλησή της, ένας δικαστής του Los Angeles, ανέστειλε τον Jamie από τον ρόλο του και η ίδια ανέκτησε την ελευθερία της. Η μητέρα της, από την πλευρά της, δεν είχε ποτέ επίσημο ρόλο στην περίπλοκη αυτή νομική ρύθμιση, αλλά η Britney έχει ισχυριστεί πως εκείνη ήταν που έδωσε στον Jamie Spears την ιδέα για την κηδεμονία.

Είναι επίσημο: Τέλος στην κηδεμονία της Britney Spears με δικαστική απόφαση

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News