Ο Chris Martin αποκαλεί σύμπαν του τη Dakota Johnson κι εμείς λιώσαμε! Είναι προφανές πια πως η Dakota φωτίζει ολόκληρο τον κόσμο του Chris και μέσα από την ψυχή μου σου εύχομαι κι εσένα να βρεις έναν έρωτα και μία αγάπη σαν τη δική τους. Το ξέραμε ότι ήταν πάρα πολύ ερωτευμένοι αλλά σε περίπτωση που εσύ δεν το πίστευες ο Chris έδωσε μία απάντηση!

Ας μην αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε πότε πέρασαν 4 χρόνια από τη στιγμή που το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει κι ας μπούμε κατευθείαν στο ψητό! Την Τρίτη 12/10 ο Chris Martin έκανε μια σπάνια εξομολόγηση για τη σύντροφό του Dakota Johnson. Η αλήθεια είναι πως κανένας από τους δύο δε μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εκδηλώσεις αγάπης, γεγονός που τους κάνει ακόμα πιο γλυκούς!

Ο Chris Martin αποκαλεί σύμπαν του τη Dakota Johnson και είναι ό,τι πιο γλυκό θα διαβάσεις σήμερα!

Ο Chris Martin είναι ο δημιουργός και frontman του συγκροτήματος ColdPlay και την Τρίτη βρίσκονταν σε συναυλία στο Λονδίνο. Στο κοινό ήταν και η αγαπημένη του Dakota, η οποία και να ήθελε, δεν πέρασε απαρατήρητη.

Όταν το συγκρότημα ξεκίνησε να παίζει το τελευταίο τραγούδι του «My Universe», το «Trouble», σε συνεργασία με τους BTS, ο Chris είπε «Αυτό το τραγούδι είναι για το σύμπαν μου, και σήμερα είναι εδώ», δείχνοντας τη σύντροφό του. Πράγματι, η ηθοποιός ήταν εκεί και χαμογελούσε από ευτυχία με αυτήν την αφιέρωση.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το τότε που ο φακός τους εντόπισε, για πρώτη φορά, να τρώνε σούσι στο Los Angeles. Τον Οκτώβριο του 2020, ο τραγουδιστής αγόρασε ένα σπίτι στο Malibu, και από τότε ζουν μαζί.

Το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ αν και γενικά αποφεύγει να απασχολεί την showbiz με τα προσωπικά του. Προσπαθούν να κρατάνε ένα χαμηλό προφίλ και να αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις. Ίσως γι’ αυτό και ο έρωτάς τους έχει κρατήσει τόσα χρόνια και η φλόγα δε λέει να σβήσει! Ας τους απολαύσουμε κι ας μη τους ματιάσουμε!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News