Λίγες μέρες μετά την μεγάλη ανακοίνωση του reunion των Antique, οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες μας χάρισαν άλλη μία μικρή στιγμή χαράς δημοσιεύοντας την πρώτη επίσημη φωτογραφία τους στα social media ως reunited ντουέτο.

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Νίκος Παναγιωτίδης το 1999 δημιούργησαν τους Antique με τη διασκευή του τραγουδιού «Ώπα ώπα» και κατέκτησαν αμέσως την κορυφή των charts στη Σουηδία και στη συνέχεια σε ολόκληρη την Ευρώπη και την Ελλάδα. Λίγα χρόνια αργότερα, οι Antique συμμετείχαν στην Eurovision το 2001 με το «Die For You».

Το μεγάλο reunion των Antique είναι γεγονός!

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία των Antique από την επανένωσή τους!

«Δυνατά Δυνατά», «Μέρα με τη Μέρα», «Καινούργια Αγάπη», «Άλλη Μια Φορά», «Follow Me» και «Μωρό Μου» είναι μόνο λίγες από τις μεγάλες επιτυχίες τους που ακούστηκαν δυνατά σε όλη την Ευρώπη.

Το 2003 αποφάσισαν να διαλύσουν το συγκρότημα, ενώ τώρα η Έλενα Παπαρίζου δημοσίευσε ένα κλιπ από την εποχή των Antique και με τα κατάλληλα hashtags έκανε γνωστή στους θαυμαστές της την επανένωσή τους.

Η πρώτη μεγάλη επιστροφή τους θα γίνει με διασκευή, όπως και με το «Δυνατά, Δυνατά» όταν προωτοεμφανίστηκαν.

Τώρα διασκευάζουν το «Τi Ti » του Γιώργου Αλκαίου και η Έλενα Παπαρίζου έδωσε μία πρώτη ιδέα αναρτώντας φωτογραφία της με τον Νίκο Παναγιωτιδη.

Εκείνος από την άλλη δημοσίευσε ένα μικρό teaser από τη νέα τους δουλειά, που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο.

Απίστευτο reunion! Οι “Antique” 20 χρόνια μετά και το γλυκό μήνυμα της Παπαρίζου!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News