Με την πολυαναμενόμενη ταινία Joker 2, γνωστή κι ως Joker: Folie à Deux, να έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα, η Lady Gaga έχει κλέψει ήδη την παράσταση και το κοινό ανυπομονεί να δει τις πρώτες της φωτογραφίες ως Harley Quinn. Ο σκηνοθέτης της ταινίας, όμως, αρνείται να μας την δείξει ακόμα, επειδή πολύ απλά η αγαπημένη μας τραγουδίστρια και ηθοποιός δεν συμμετέχει ακόμα στα γυρίσματα. Καλά, και πώς γίνεται εμείς να έχουμε τις πρώτες της φωτογραφίες;

Αφού ο σκηνοθέτης της ταινίας, Todd Phillips, κυκλοφόρησε την πρώτη φωτογραφία του Joaquin Phoenix ως Joker 2 από το σετ, το κοινό ενθουσιάστηκε και υπέθεσε πως σε λίγες μέρες θα δει και την Lady Gaga ως Harley Quinn. Ο Todd Phillips, όμως, και να ήθελε δεν μπορεί να μας κάνει το χατίρι.

Δυστυχώς, οι θαυμαστές θα πρέπει να περιμένουν περισσότερο για έναν πολύ πρακτικό λόγο, η Lady Gaga δεν έχει ξεκινήσει ακόμα τα γυρίσματα και δεν θα το κάνει για αρκετές ακόμη εβδομάδες.

Ο Phillips το επιβεβαίωσε όταν ένας χρήστης στο Instagram του ζήτησε να ρίξει μια κλεφτή ματιά στην ηθοποιό, ενώ εκείνος του εξήγησε: «Λαμβάνω πολλά μηνύματα στα DM μου. Συγγνώμη που το λέω, αλλά η LG δεν ξεκινά με εμάς τα γυρίσματα, αλλά με το νέο έτος. Οπότε θα περιμένετε λίγο».

Οι πρώτες φωτογραφίες της Lady Gaga ως Harley Quinn:

Ενώ σχεδόν τίποτα δεν είναι γνωστό για την πλοκή του Joker: Folie à Deux, ο Phillips επιβεβαίωσε ότι θα είναι ένα μιούζικαλ για τον Clown Prince of Crime και τη μελλοντική Harley Quinn.

Παρόλο που δεν έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα, έχουν διαρρεύσει ορισμένες φωτογραφίες της Lady Gaga ως Harley Quinn κι εμείς αναρωτιόμαστε: «Είναι αληθινές;».

Η απάντηση είναι προφανώς κι όχι! Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες που έχουν γίνει viral μέσα σε λίγες ώρες στα social media κι έχουν κάνει το κοινό να παραληρήσει, είναι ψεύτικες και τις έχουν δημιουργήσει οι fans της κατά τη διάρκεια της αγωνίας τους.

Lady Gaga: Όλα όσα δήλωσε για το δικαίωμα στην άμβλωση και τους γάμους των gay – «Προσεύχομαι αυτή η χώρα να μιλήσει επιτέλους και να μην σταματήσουμε μέχρι να δικαιωθούμε»

Ωστόσο, δε θεωρούμε πως η αγαπημένη μας τραγουδίστρια και ηθοποιός θα διαφέρει πολύ από τα παραπάνω looks. Όπως και να έχει εμείς ανυπομονούμε να τη δούμε εν δράσει στις 4 Οκτωβρίου 2024, όπου το Joker θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News