Σε μια συγκινητική εξομολόγηση το βράδυ της Τετάρτης, η Άσπα, η αδερφή του Mad Clip, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το τι θυμάται από εκείνον, ενώ αποκάλυψε πως είχαν κάνει μαζί ένα ντουέτο, το οποίο θέλει να μοιραστεί με τον κόσμο.

«Αγαπήθηκε από τον κόσμο, ήταν ο εαυτός του και πολύ καλός σε αυτό που έκανε στο είδος του. Μου ζήτησε να δοκιμάσω ένα τραγούδι, που δεν ήταν ντουέτο κι ενθουσιάστηκε τόσο πολύ όταν με άκουσε που έγραψε και δικό του μέρος», είπε η Άσπα, μιλώντας για τον αδερφό της, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον χαρακτήρα του και το πόσο καλή καρδιά είχε:

Ο αδερφός πέρα από το τι καλλιτέχνης ήταν, είχε χρυσή καρδιά. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος κι αυτό είναι το βασικό. Ήθελε να τους βοηθήσει όλους κι ήταν πάντα ευγνώμων για αυτό που ζούσε, Ποτέ δεν ξέχασε από που προήλθε κι έμεινε ο ίδιος. Ήταν αυθεντικός κι αυτό τα λέει όλα Δεν προσποιήθηκε ποτέ. Το αγαπημένο μου τραγούδι του είναι το Μπορεί

Σχετικά με το ντουέτο που είχαν γράψει, η Άσπα είπε πως υπάρχει αυτό το τραγούδι, εξήγησε ότι είναι πολύ σημαντικό για εκείνη, οπότε θέλει να το μοιραστεί με τον κόσμο.

Σχετικά με το εάν οι συνάδελφοι του Mad Clip τη στήριξαν, η αδερφή του Mad Clip είπε: «Με στήριξαν πάρα πολύ οι καλλιτέχνες από τον χώρο του. Μου έστειλαν όλοι. Δεν θα ήθελα ποτέ να φανεί ότι πάω να τον εκμεταλλευτώ. Δεν το έκανα ούτε εν ζωή, δεν θα το κάνω ούτε τώρα».

Παράλληλα, η ίδια είπε ότι εργάζεται σε ξενοδοχείο, εξηγώντας γιατί δεν θέλει να αφήσει προς το παρόν βασική της δουλειά της:

Δουλεύω στην εστίαση από τα 17 μου. Σπούδασα τουριστικά επαγγέλματα και δουλεύω σε ένα ξενοδοχείο. Μου άρεσε ότι έχει σχέση με τον κόσμο. Από μικρή είχα καραόκε και πάντα τραγούδαγα. Μεγαλώσαμε στο ίδιο σπίτι με τον Mad Clip, αλλά πηγαινοερχόταν στην Αμερική. Παλιά είχε στοίχους και τα έχουμε σε ένα κουτί. Έγραφε από μικρός. Ήταν σαν έμπνευση ο αδερφός μου. Πήγαινα σε πολλά καραόκε και τραγουδούσα. Δεν είχα επιδιώξει ποτέ να ξεκινήσω, μου φαινόταν βουνό. Αγαπημένη μου τραγουδίστρια είναι η Πάολα. Δεν την έχω γνωρίσει, αλλά μακάρι. Συνεχίζω κανονικά τη δουλειά στο ξενοδοχείο. Αν μου κάνουν πρόταση να είμαι σε νυχτερινό μαγαζί, θα προσπαθήσω να κρατήσω και τη δουλειά μου, μέχρι να δούμε

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News