Το επερχόμενο podcast της Meghan Markle,της Δούκισσας του Sussex, είναι το πιο hot νέο της βασιλικής οικογένειας με το Spotify να αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες που θέλουμε να μάθουμε. Η δημοφιλής πλατφόρμα ανακοίνωσε ότι η σειρά θα ονομάζεται “Archetypes”.

Το ύψος της αποζημίωσης που θα λάβει η Meghan Markle από την “The Mail on Sunday” θα σας ξαφνιάσει!

Όλες οι λεπτομέρειες για το podcast που ετοιμάζει η Meghan Markle

«Αυτή η πρωτοποριακή σειρά που φιλοξενεί η Meghan Markle, η Δούκισσα του Σάσεξ, το «Archetypes» ερευνά τις ετικέτες που προσπαθούν να κρατήσουν πίσω τις γυναίκες», ανέφερε η πλατφόρμα σε δήλωση.

«Η Meghan Markle θα μιλήσει με ιστορικούς και ειδικούς για να αποκαλύψει την προέλευση αυτών των στερεοτύπων και να κάνει συζητήσεις χωρίς λογοκρισία με γυναίκες που γνωρίζουν πολύ καλά πώς αυτές οι ετικέτες διαμορφώνουν τις αφηγήσεις», πρόσθεσε το Spotify στη δήλωση.

Η σειρά σηματοδοτεί το πρώτο podcast σε μια συνεργασία μεταξύ του Spotify και της Archewell Audio, της πρώτης εταιρείας παραγωγής ήχου που δημιουργήθηκε από την Meghan Markle και τον σύζυγό της, Πρίγκιπα Harry.

Οι δύο εταιρείες κυκλοφόρησαν ένα teaser, στο οποίο οι θαυμαστές μπορούν να πάρουν μια γεύση του τι να περιμένουν. Στο κλιπ, υπάρχουν σύντομα αποσπάσματα ανθρώπων που μιλούν με τις γυναίκες και για τις γυναίκες.

«Έτσι μιλάμε για τις γυναίκες, τα λόγια που μεγαλώνουν τα κορίτσια μας και πώς τα μέσα αντανακλούν τις γυναίκες σε εμάς», λέει η δούκισσα. «Αλλά από πού προέρχονται αυτά τα στερεότυπα; Και πώς συνεχίζουν να εμφανίζονται και να ορίζουν τη ζωή μας;»

Συνεχίζει εξηγώντας πώς είναι ένα «podcast όπου αναλύουμε, εξερευνούμε και ανατρέπουμε τις ετικέτες που προσπαθούν να κρατήσουν πίσω τις γυναίκες. Θα έχω συνομιλίες με γυναίκες που γνωρίζουν πολύ καλά πώς αυτές οι τυπογραφικές εκδόσεις διαμορφώνουν τις αφηγήσεις μας. Και θα μιλήσω με ιστορικούς για να καταλάβω πώς φτάσαμε εδώ από την αρχή». Το “Archetypes” θα κάνει πρεμιέρα αυτό το καλοκαίρι, αν και δεν έχει δοθεί ακριβής ημερομηνία.

Το “Archetypes” είναι μια πιθανή αναφορά στον Archewell, τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό που ίδρυσαν ο δούκας και η δούκισσα, του οποίου η ετυμολογία χρησίμευσε ως βάση για το όνομα του γιου τους, Archie.

«Πριν από το SussexRoyal, ήρθε η ιδέα του «Arche» – η ελληνική λέξη που σημαίνει «πηγή δράσης». Συνδεθήκαμε με αυτό το concept για τον φιλανθρωπικό οργανισμό που ελπίζαμε να χτίσουμε μια μέρα και έγινε η έμπνευση για το όνομα του γιου μας», ανέφερε το ζευγάρι σε δήλωση κατά την ανακοίνωση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού το 2020.

«Να κάνεις κάτι με νόημα, να κάνεις κάτι που έχει σημασία. Το Archewell είναι ένα όνομα που συνδυάζει μια αρχαία λέξη για τη δύναμη και τη δράση, και μια άλλη που παραπέμπει στους βαθείς πόρους στους οποίους πρέπει να αντλήσει ο καθένας μας».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News