Τη βραδιά του μεγάλου τελικού της Eurovision 2022, σχολιαστές ήταν δύο πολύ αγαπημένα πρόσωπα που μας έχουν κάνει να συνδέσουμε τον διαγωνισμό με τις φωνές τους και τα εύστοχα σχόλιά τους. Ο Γιώργος Καπουτζίδης λοιπόν και η Μαρία Κοζάκου ανέλαβαν τα ηνία του σχολιασμού για μία ακόμη χρονιά. Ένα συγκεκριμένο συμβάν ωστόσο, στάθηκε η αφορμή για μια άκρως υποδειγματική και αποστομωτική απάντηση από τον Γιώργο Καπουτζίδη on air, γεγονός που δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητο από τους τηλεθεατές!

Eurovision 2022: Στην 8η θέση η ελληνική συμμετοχή- Καθηλωτική η εμφάνιση της Αμάντας Γεωργιάδη

Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι ένα από τα πρόσωπα που θέλουμε να βλέπουμε και να ακούμε να μιλάει στην ελληνική τηλεόραση. Η ψυχραιμία του, η ωριμότητα που αποπνέει, η στάση ζωής του και η ειλικρίνειά του είναι πράγματα που μας λείπουν. Τα τελευταία χρόνια, χρησιμοποιεί τη δημοφιλία του για να ευαισθητοποιήσει το μεγάλο κοινό σε ζητήματα ρατσισμού και σεξισμού.

Η αποστομωτική απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη σε κακεντρεχές σχόλιο κατά τη διάρκεια του τελικού της Eurovision 2022

Τελικός Eurovision 2022: Νικήτρια του διαγωνισμού η Ουκρανία με το «Stefania»

Κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού της Eurovision 2022, o συμπαθής ηθοποιός, σεναριογράφος και ακτιβιστής, σχολιάζοντας τα τραγούδια στο διαγωνισμό της Eurovision, αναφέρθηκε στα σχόλια που δέχεται ο ίδιος για την παρουσία του στα βραβεία. Ακομπλεξάριστος όπως πάντα, μίλησε ανοικτά για τον εαυτό του δίνοντας μια πολύ δυνατή απάντηση σε όλους όσοι του στέλνουν κακεντρεχή σχόλια.

«Αυτή ήταν η Cornelia Jakobs από τη Σουηδία, πολύ θερμή υποδοχή στο στάδιο για ένα από τα φαβορί της βραδιάς. Και βλέπετε, εγώ δεν είπα τίποτα. Κύριος, γιατί ψηφίζετε σήμερα και θέλω να έχετε καθαρό μυαλό» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης σχολιάζοντας τα δρώμενα.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, μάλιστα, είπε στη συνέχεια: «Επίσης, την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ».

Ένα μεγάλο μπράβο για ακόμη μια φορά στον Γιώργο Καπουτζίδη για το ήθος του και τις αξίες που πρεσβεύει! Η φωνή τέτοιων ανθρώπων όχι μόνο αξίζει, αλλά και επιβάλλεται να ακούγεται.

10+1 πράγματα που μάλλον δεν ήξερες για τη Eurovision

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News