Ύστερα από μια απαιτητική και δύσκολη δοκιμασία αποχώρησε ο Αντώνης από το MasterChef 5, φτιάχνοντας ένα πιάτο αντιγραφής που μόνο εύκολο δεν ήταν.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, μόλις άκουσε το όνομά από τους κριτές ότι κέρδισε την κάρτα ασυλίας, πήδηξε από τη χαρά του κυριολεκτικά. Ποιος; Δεν ήταν άλλος από τον Παναγιώτη, ο οποίος είχε πλέον την κάρτα ασυλίας στα χέρια του και την απόφαση για το πώς θα την χρησιμοποιήσει.

Στη συνέχεια, οι τρεις κριτές ανακοίνωσαν τους παίκτες με τα χειρότερα πιάτα που ήταν και τα τέσσερα άτομα που βρέθηκαν υποψήφια προς αποχώρηση. Αυτά τα άτομα ήταν ο Παύλος, ο Αντώνης, η Ανούς και η Κωνσταντίνα, που κλήθηκαν να ετοιμαστούν για τη μαγειρική δοκιμασία.

Πώς χρησιμοποίησε την κάρτα ασυλίας ο Παναγιώτης;

Ο Παναγιώτης έκανε την ανατροπή, χρησιμοποιώντας την κάρτα ασυλίας του για να σώσει τον καλό του φίλο, Παύλο! Έτσι, στη θέση του Παύλου πήγε η Μαρίνα, η οποία είχε το αμέσως χειρότερο πιάτο. «Χάρηκαν όλοι στον εξώστη που κατέβηκα κάτω. Από το να είμαι στον εξώστη και να ακούω βλακείες από άτομα που δε συμπαθώ καλύτερα που κατέβηκα κάτω για να μαγειρέψω. Έτσι θα τους δείξω ποια είμαι και πόσο λίγοι είναι μπροστά μου», δήλωσε on camera η Μαρίνα.

Με καλεσμένο τον pastry chef Νίκο Κολέτσα, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα πραγματικά δύσκολο πιάτο αντιγραφής. «Τάρτα φιστίκι με βανίλια και βατόμουρο» έκρυβε η καμπάνα και οι παίκτες είχαν στη διάθεσή τους 100 λεπτά για να κάνουν μια πιστή αντιγραφή του απαιτητικού πιάτου.

Ποιος δεν τα κατάφερε και αποχώρησε από το MasterChef;

Οι τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής αξιολόγησαν τις προσπάθειές τους και πήραν την τελική απόφαση. Η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου τα πήγε αρκετά καλά, με τον εξώστη να δείχνει μεγάλη αγωνία για το αποτέλεσμα.

Από την άλλη, ο Αντώνης και η Ανούς βρέθηκαν αρκετά κοντά όσον αφορά στις παρασκευές τους και τελικά αποχώρησε ο Αντώνης από το MasterChef 5. Ο ίδιος είπε, μάλιστα, πως το άγχος του δεν τον βοήθησε να ετοιμάσει ένα καλό πιάτο, ώστε να καταφέρει να παραμείνει στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Ο Ιωάννης στον εξώστη έβαλε τα κλάματα για τον συμπαίκτη του, λέγοντας «Πολύ νωρίς έφυγε από το παιχνίδι το καλύτερο παιδί του σπιτιού». Οι στενοί φίλοι του Αντώνη είχαν ήδη συνεννοηθεί στον εξώστη ότι αν έφευγε ο νεαρός παίκτης θα κατέβαιναν να τον αγκαλιάσουν και να μην τον αφήσουν να φύγει έτσι.

Λίγο πριν κλείσει η πόρτα του MasterChef, ο Αντώνης έκανε τις προβλέψεις του για τον τελικό. «Στην τελική 6άδα πιστεύω ότι θα είναι οι: Στέφανος, Νίκος, Διονύσης, Ιωάννης, Τζιοβάνι, Μαργαρίτα. Στον τελικό βλέπω τον Τζιοβάνι και τη Μαργαρίτα. Θα είναι ντέρμπι ο τελικός» δήλωσε χαρακτηριστικά ο νεαρός σεφ.

Δες το trailer του επεισοδίου της Τετάρτης:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News