Δυστυχώς δεν έχει κάθε νοικοκυριό την πολυτέλεια να έχει στεγνωτήριο, και ανάμεσα σε αυτούς ανήκω κι εγώ, πρώτον γιατί δεν υπάρχει χώρος για ένα τόσο ογκώδες μηχάνημα και δεύτερον δεν υπάρχουν τα χρήματα. Το μόνο πράγμα που μπορείς να κάνεις με τα ρούχα σου είναι να τα κρεμάσεις σε μια απλώστρα. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που συνηθίζεις να το κάνεις σε εσωτερικούς χώρους; Εάν ναι, τότε πρέπει να συνεχίσεις την ανάγνωση.

5 TikTok home hacks που θα σου αλλάξουν τη ζωή και θα σου λύσουν τα χέρια!

Άπλωμα ρούχων σε εσωτερικό χώρο: Αυτοί είναι οι λόγοι που δεν πρέπει να το κάνεις πια

Υγρασία

Λοιπόν, δεν έχεις πάντα επιλογή, αλλά θα σου το πω ούτως ή άλλως: δεν είναι καλό να κρεμάς τα ρούχα σου σε εσωτερικό χώρο. Εάν στεγνώνεις τα ρούχα σου σε εσωτερικό χώρο, αυξάνεται η υγρασία κατά περίπου 30%, σύμφωνα με την Εταιρεία Asthma Society της Ιρλανδίας. Η υψηλότερη υγρασία μπορεί να αυξήσει την πιθανότητα ανάπτυξης τοξικών μυκήτων. «Ένα υγρό περιβάλλον διεγείρει την ανάπτυξη μυκήτων που μπορούν να απελευθερώσουν σπόρια. Αυτά τα σπόρια μπορούν δυνητικά να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις στον άνθρωπο», σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο της Εταιρεία.

Έλλειψη χώρου στα ντουλάπια της κουζίνας; Οργάνωσέ τα με αυτά τα hacks!

Μύκητες

Αυτοί οι μύκητες και τα σπόρια που απελευθερώνουν συχνά δεν είναι ορατά με γυμνό μάτι. Ως αποτέλεσμα, ένα άτομο μπορεί να εμφανίσει ξαφνικά σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις, χωρίς να γνωρίζει την αιτία. Δεν υποφέρουν όλοι από μια αντίδραση από μύκητες, ωστόσο, τα άτομα με άσθμα και όσοι είναι πιο ευαίσθητοι, μπορεί να εμφανίσουν έξαρση των συμπτωμάτων του άσθματος. Οι μύκητες μπορούν επίσης να έχουν αρνητική επίδραση στο δέρμα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News