Η Evan Rachel Wood ισχυρίζεται ότι ο φερόμενος ως κακοποιός πρώην σύντροφος της Marilyn Manson απείλησε να βιάσει τον 8χρονο γιο της, Jack, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε η Daily Mail.

Συγκεκριμένα, η Daily Mail αναφέρει ότι αυτά τα δικαστικά έγγραφα κατατέθηκαν τον Απρίλιο και αποτελούν μέρος της συνεχιζόμενης διαμάχης για την επιμέλεια του παιδιού της ηθοποιού με τον πρώην σύζυγό της Jamie Bell.

«Ανησυχώ πολύ για την ασφάλεια του παιδιού μου»: Όσα είπε η Evan Rachel Wood

«To τέρας που κρυβόταν σε κοινή θέα»- Ο Marylin Manson αιχμαλώτιζε, βίαζε και κακοποιούσε γυναίκες

Τα έγγραφα, μάλιστα, αναφέρουν ότι οι απειλές του Manson ανάγκασαν τη Wood να καταφύγει σε αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο σπίτι της, συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης αλεξίσφαιρων τζαμιών, μιας πόρτας από ατσάλι και φράχτη, όπου θα προστάτευαν την ίδια αλλά και τον γιο της. Επιπλέον, αναγκάστηκε να μετακομίσει από το Los Angeles, όπου κατοικεί κι ο πρώην σύζυγός της, Jamie Bell, στο Nashville.

«Ανησυχώ πολύ για την ασφάλεια του παιδιού μου όταν βρίσκεται στο Los Angeles», ανέφερε η σταρ του «Westworld» για εκείνη και τον γιο τους με τον Jamie Bell στα έγγραφα, σύμφωνα με την Daily Mail.

Υποστήριξε περαιτέρω, «Φοβάμαι πολύ τον φερόμενο κακοποιητή», αναφερόμενη στον Manson, με τον οποίο έβγαινε από το 2006 έως το 2010.

«Έχω υποφέρει σωματικά και ψυχικά στα χέρια του, φοβάμαι ότι θα προσπαθήσει να με εκδικηθεί που κατέθεσα εναντίον του, βλάπτοντας εμένα, τον γιο μας (με τον Bell) και μέλη της οικογένειάς μου».

Ο Manson αυτή τη στιγμή διερευνάται για σεξουαλική κακοποίηση και εμπορία ανθρώπων, αφού περισσότερες από δώδεκα γυναίκες – συμπεριλαμβανομένης της Wood – τον κατηγόρησαν για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Η Wood Υποστήριξε, επίσης, ότι ένα άλλο θύμα του τον ηχογράφησε να λέει πως έχει φωτογραφίσει τα παιδιά της, ενώ απέκτησε πρόσβαση στους κωδικούς κοινωνικής ασφάλισής τους. 

«Δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει», είπε ο Bell, από την πλευρά του. «Είτε οι ισχυρισμοί της Evan ότι δέχεται απειλές για τη ζωή της είναι αληθείς και ο Jack δεν είναι ασφαλής μαζί της, είτε είναι ψευδείς και απλώς κρατά τον γιο μας μακριά μου για άλλους, δικούς της λόγους».

Να υπενθυμίσουμε πως η Wood κατονόμασε τον Manson ως τον φερόμενο κακοποιητή της τον Φεβρουάριο, αφού υποστήριζε για χρόνια ότι είχε κακοποιηθεί από έναν ανώνυμο πρώην.

«Άρχισε να με προσέχει όταν ήμουν έφηβη και στη συνέχεια με κακοποιούσε φρικτά για χρόνια», υποστήριξε σε συνέντευξή της στο Vanity Fair. «Μου έκανε πλύση εγκεφάλου και χειραγωγήθηκα σε σημείο ου υποτάχθηκα. Τόσα χρόνια ζούσα με τον φόβο των αντιποίνων, της συκοφαντίας ή του εκβιασμού».

Ο Manson αρνήθηκε κατηγορηματικά όλους τους ισχυρισμούς, αποκαλώντας τους «φρικτές διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας».

«Οι στενές μου σχέσεις ήταν πάντα απόλυτα συναινετικές με τις συντρόφους μου», έγραψε στο Instagram τον Φεβρουάριο. «Ανεξάρτητα από το πώς — και γιατί — άλλοι επιλέγουν τώρα να παραποιήσουν το παρελθόν, αυτή είναι η αλήθεια».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News