Ο σπουδαίος Έλληνας αθλητής Αντώνης Τσαπατάκης, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένα συγκλονιστικό βίντεο που δείχνει πώς κατεβαίνει με την βοήθεια των φίλων του σε μια δύσβατη παραλία στην Κέρκυρα.

Η ανάρτηση του Αντώνη Τσαπατάκη υπενθυμίζει την έλλειψη παιδείας που επικρατεί στην κοινωνία μας

Τι αναφέρει στη λεζάντα του βίντεο;

Ο κορυφαίος παραολυμπιονίκης, Αντώνης Τσαπατάκης στην ανάρτηση του αναφέρεται στο νόημα της φιλίας και στη σημασία του «μαζί», λέγοντας ότι όταν έχει τους φίλους του μπορεί να ξεπεράσει τα εμπόδια με σκοπό να φτάσει στα πιο δύσκολα μέρη.

«Οι φίλοι μου είναι τα πόδια μου!!

Από την πρώτη μέρα που άνοιξα τα μάτια μου μετά το ατύχημα δεν εξέφρασα, αλλά ούτε και σκέφτηκα ποτέ πως “Δεν μπορώ”, παρά μονάχα “Πώς μπορώ;”

Αυτοί που απαντούσαν και αποκρίνονται ακόμα σε αυτό με την λέξη “Μαζί”, είναι οι φίλοι.

Μαζί συμπληρώνουμε τις διάφορες μας, εμπνέουμε, ονειρευόμαστε και μετατρέπουμε το “υπάρχω” σε “Ζω”.

Συχνά έρχονται στην θύμηση μου στιγμές γεμάτες εμπόδια στην πρόσβαση, όπως στο παραπάνω βίντεο και κάθε φορά βρίσκουμε την λύση σηκώνοντας με στα χέρια τους ή στην πλάτη τους. Οι φίλοι μου γίνονται τα πόδια μου για να φτάσω από τα “σκοτεινά” στα “φωτεινά”.

Αυτό έγινε και στο επεισόδιο του @lifeisabeachtv με τον φίλο πλέον @h_k_giousourum. Δεν τον γνώριζα αλλά μόλις με κάλεσε στην εκπομπή, του είπα ότι θέλω να δείξουμε αυτό που κάνω με τους φίλους μου όταν θα πάμε σε μια παραλία δύσβατη. Έγινε αμέσως φίλος όταν μου απάντησε “Ναι, θα το κάνουμε Μαζί”.

Έτσι γίνονται οι φίλοι! Αφ´ ης στιγμής πείτε το “Μαζί”, θα “βουτήξετε” σε όλες τις “παραλίες” που Μαζί θελήσατε!…

Υγ. Ποτέ δεν ξεχνώ…»

«Δύναμή μας, ο σεβασμός όλων»: Ο Αντώνης Τσαπατάκης χρειάζεται μόνο 35 δευτερόλεπτα για να σου δείξει όλα όσα πάνε λάθος με τα δικαιώματα και τις δυνατότητες των ΑμεΑ

Αντώνης Τσαπατάκης: Μπορείς να δεις εδώ την ανάρτησή του

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News