Η ανάρτηση του Κανάκη έρχεται μετά την επικοινωνία που είχε η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα με την γυναίκα που δέχθηκε τη χυδαία κακοποίηση απ’ τον πρώην συνεργάτη τους.

Όπως έγραψε ο ίδιος στο Facebook του, είναι συγκλονισμένος απ’ τη σεμνότητα της γυναίκας, η οποία έφτασε στο σημείο να τους ζητήσει συγγνώμη για τη δύσκολη θέση στην οποία έχουν έρθει.

Παράλληλα, τόνισε γι’ ακόμα μια φορά ότι δεν είναι μόνη της σ’ αυτό και είναι δίπλα της με όλους τους τρόπους. Δεν ξέχασε, επίσης, να ευχαριστήσει όλους όσους δείχνουν τη στήριξή τους αυτή τη στιγμή, αλλά και να εκφράσει τη λύπη όλης της ομάδας που μέσα απ’ την εκπομπή “μπήκε” ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στα σπίτια των τηλεθεατών.

Διάβασε επίσης παρακάτω την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΝΤ1 για το μέλλον των τηλεοπτικών εκπομπή του Αντώνη Κανάκη.

Η ανάρτηση του Κανάκη:

«Επικοινωνήσαμε εχθές με τη γυναίκα που υπέστη και ακόμα υπομένει, τη χυδαία κακοποίηση. Μας συγκλόνισε η σεμνότητα της και ένιωσα την ανάγκη να το μοιραστώ. Έφτασε στο σημείο να μας ζητήσει συγγνώμη για τη δύσκολη θέση που έχουμε έρθει εμείς. Τέτοια είναι η σπάνια ποιότητά της.

Ο Χρήστος έγραψε ένα πολύ ουσιαστικό κείμενο και από αυτό, το μόνο που θέλω να επαναλάβω είναι το ότι, αν τυχόν μέχρι εχθές ήταν μόνη της σε όλο αυτό, πλέον δεν είναι. Είμαστε δίπλα της με όλους τους τρόπους. Δεν μπορώ παράλληλα να μην σας εκφράσω, πόσο μας έχετε συγκινήσει με όλα τα μηνύματα στήριξης και αγάπης που μας στέλνετε. Αυτήν την αγκαλιά που μας προσφέρετε, την έχουμε τόσο πολύ ανάγκη ως άνθρωποι αυτή τη στιγμή και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε με όλη μας την καρδιά.

Η λύπη μας για όλο αυτό που και εσείς βιώνετε, για το ότι η δουλειά μας και η εκπομπή μας έγιναν το όχημα για μπει αυτός ο άνθρωπος στο σπίτι σας, να τον αγαπήσετε εσείς και τα παιδιά σας, δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια».

Η ανακοίνωση για τις εκπομπές:

«Ο ΑΝΤ1 ανταποκρίνεται στην επιθυμία του Αντώνη Κανάκη και όλων των συντελεστών του «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» ώστε η εκπομπή να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές δύο ημέρες πριν το προγραμματισμένο «διάλειμμα» των εορτών.  

Η απόλυτη στήριξη του σταθμού στην εκπομπή και τους ανθρώπους της είναι αδιαπραγμάτευτη.

Οι αγαπημένες εκπομπές «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» και «VINYΛΙΟ» θα είναι και πάλι στον τηλεοπτικό αέρα μετά τις γιορτές».

Όσα είπε η καταγγέλλουσα του Στάθη Παναγιωτόπουλου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και η νέα καταγγελία σε βάρος του παρουσιαστή

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News