Καλεσμένος στο “The 2night Show” ήταν ο ηθοποιός το βράδυ της Τετάρτης, μιλώντας μεταξύ άλλων στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Αντίνοος Αλμπάνης για την μάχη με τον καρκίνο. 

Ο πρωταγωνιστής της νέας σειράς του ΑNT1 «Ήλιος» βρέθηκε στη βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, κάνοντας μια βαθιά εξομολόγηση με θέμα το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Τι δήλωσε ο Αντίνοος Αλμπάνης για την μάχη με τον καρκίνο στον Γρηγόρη Αρναούτογλου; 

Ο γνωστός ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά ότι πλέον δεν τον αγχώνει ο χρόνος και έχει επιλέξει να γεύεται τη ζωή με άλλον τρόπο, τονίζοντας «Δεν μου αρέσει να λέω ότι κέρδισα τον καρκίνο. Προτιμώ να λέω ότι έτυχε και πήγε καλά. Είναι σπουδαίο να μάχεσαι, να μην ξεχνάς ότι η ζωή είναι κάτι όμορφο και δεν είναι δεδομένο. Και είναι καλό να μην παραιτούμαστε».

Ο Αντίνοος Αλμπάνης συνέχισε μιλώντας στον παρουσιαστή για τη δύναμη που θέλει να δίνει σε άλλους ανθρώπους και δίνοντας μαθήματα ζωής.

Ήθελα να δώσω δύναμη σε άλλους ανθρώπους και αυτός ήταν ο λόγος που είπα ότι θα πω πέντε πράγματα. Το να μπορώ να δώσω δύναμη και κουράγιο σε έναν μεγαλύτερο άνθρωπο από μένα είναι πολύ σημαντικό. Με πιάνει στεναχώρια όταν σκέφτομαι πως δεν υπάρχει οικογένεια που να μην έχει νοσήσει με καρκίνο κάποιο μέλος της. Καμία αρρώστια δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ήταν πολύ σημαντική η συντροφιά της σκυλίτσας μου, όταν περνούσα το θέμα της υγείας μου, γιατί δεν ήμουν σε σχέση, ήμουν μόνος μου. Δεν με “στοιχειώνει” το πρόβλημα της υγείας που πέρασα. Για μένα είναι παράσημο. Δεν ντρέπομαι ποτέ να μιλάω γι’ αυτό

Ο Αντίνοος Αλμπάνης είπε, τέλος, πως το θέμα υγείας που πέρασε το κράτησε μυστικό από τους γονείς του, γιατί δεν ήθελε να τους πληγώσει με όσα ζούσε.

Δες όλα όσα είπε ο Αντίνοος Αλμπάνης για όσα έζησε με τον καρκίνο: 

Διάβασε ακόμα:

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μας συγκλόνισε και μας έδωσε μαθήματα