Αποκαλύφθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για τα αίτια του θανάτου της Anne Heche, η οποία πέθανε μετά από τροχαίο ατύχημα τον Αύγουστο. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση την ημέρα του δυστυχήματος δεν βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Anne Heche – Αιτία θανάτου: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές;

«Ο τοξικολογικός έλεγχος ούρων ήταν θετικός για κοκαΐνη, κανναβινοειδή, βενζοδιαζεπίνες και φαιντανύλη», ανέφερε η έκθεση νεκροψίας και τοξικολογίας από το ιατροδικαστικό γραφείο της κομητείας του Λος Άντζελες την Τρίτη 6/12. Ωστόσο, οι ναρκωτικές ουσίες ήταν στον οργανισμό της από προηγούμενη χρήση ή της χορηγήθηκαν στο νοσοκομείο και «επομένως δεν υπήρχαν ενδείξεις βλάβης από παράνομες ουσίες τη στιγμή της συντριβής». 

«Το δείγμα φαρμάκου ούρων που ανίχνευσε τη φαιντανύλη ελήφθη αφού έλαβε θεραπεία στο νοσοκομείο», αναφέρει η έκθεση.

Η έκθεση ανέφερε, επίσης, ότι δεν υπάρχει αλκοόλ στο σύστημα της Heche. Προηγούμενες αναφορές υποστήριζαν πως γίνονταν οι κατάλληλες έρευνες σε περίπτωση που εντοπίσουν ναρκωτικά ή/και αλκοόλ για να διαπιστωθεί εάν κάποιο από τα δύο ήταν παράγοντας στο τροχαίο ατύχημα.

Anne Heche: Η αιτία θανάτου της ηθοποιού – Τι έδειξε η ιατροδικαστική έρευνα

Οι ντετέκτιβ με ένταλμα έρευνας πήραν δείγμα από το αίμα της Heche και βρήκαν ναρκωτικά στο σύστημά της, δήλωσε στο Associated Press ο εκπρόσωπος του LAPD, αξιωματικός Jeff Lee, την ώρα της συντριβής.

Τον Αύγουστο, η αιτία και ο τρόπος θανάτου της Heche κρίθηκαν ως ατύχημα. Σύμφωνα με τον ιστότοπο του γραφείου του Ιατροδικαστή, η Heche πέθανε λόγω «εισπνοής καπνού και των θερμικών τραυμάτων» και η αναφορά της Τρίτης ανέφερε ότι είχε εγκαύματα πάνω από το 12% του σώματός της.

Η Heche υπέστη, επίσης, κάταγμα στέρνου λόγω του τραύματος, ανέφερε το γραφείο τον Αύγουστο, αλλά δεν το απέδωσε ως αιτία του θανάτου της. 

Να σημειώσουμε πως η Heche πέθανε εννέα ημέρες αφότου ανασύρθηκε από το φλεγόμενο αυτοκίνητό της και νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση. Στις 5 Αυγούστου, η ηθοποιός οδηγούσε το αυτοκίνητό της και υπέστη «σοβαρή ανοξική εγκεφαλική βλάβη», και συνετρίβη με το αυτοκίνητό της, σύμφωνα με δήλωση.

Η Heche κηρύχθηκε εγκεφαλικά νεκρή στις 11 Αυγούστου, αλλά τέθηκε σε υποστήριξη ζωής για άλλες τρεις ημέρες για να επιτραπεί η δωρεά των οργάνων της.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News